27 iunie 2016

BERBEC

Este timpul sa te indrepti in pas alergator catre sala de sport. Ai evitat de ceva timp activitatile fizice, iar corpul tau incepe sa dea semne de oboseala.

TAUR

Esti obosit, esti epuizat si ceri din ce in ce mai mult de la tine. Incearca sa-ti iei macar o zi sa te odihnesti, sa te ocupi de problemele tale personale si vei vedea ca ulterior lucrurile se vor detensiona de la sine.

GEMENI

Se spune ca atunci cand sapi groapa altuia s-ar putea sa cazi in ea, insa tie ti se pare ca esti atacat din toate partile si nimeni dintre cei vinovati nu pare sa fie tras la raspundere. Mai ai putina rabdare, lucrurile vor iesi la iveala intr-o maniera favorabila tie.

RAC

Atentie la micile accidente domestice care ar putea sa-ti strice toata ziua de astazi. Fii atent pe unde pasesti, incearca sa verifici daca obiectele din jurul tau nu sunt fierbinti si stai departe de electricitate.

LEU

Astazi esti hipnotic; vei cunoaste tot felul de admiratori, tot felul de persoane interesate de tine si va trebui sa faci un adevarat slalom printre invitatiile care ti se transmit.

FECIOARA

Siguranta de sine pe care o afisezi si modul coerent in care comunici ii atrage pe cei din jur si ii face sa-ti acorde toata increderea lor. Este timpul sa-ti aduni aliati pentru proiectele tale viitoare.

BALANTA

Astazi vei face pace cu tine. Vei invata sa te apreciezi mai mult si sa capeti mai multa incredere in fortele tale. Aceasta atitudine este inceputul succesului tau in domeniul carierei si al relatiei cu cei din jur.

SCORPION

Iti recomand sa acorzi o atentie sporita odihnei. Se pare ca ai muncit mult in ultima perioada si corpul incepe sa dea semne de oboseala. In momentul in care esti obosit, nu te mai poti concentra, iar asta ar conduce la erori.

SAGETATOR

Daca vrei sa avansezi, atunci va trebui sa iti asumi implicarea in unele activitati de grup. Nu vei reusi singur in ceea ce iti propui sa faci.

CAPRICORN

Ai nevoie sa scoti la lumina simtul practic cu care te-a inzestrat mama natura. Pentru ca vei avea intuitie in privinta acumularii de bunuri materiale, poti primi niste oferte tentante de locuri de munca pe care iti recomand sa le iei in serios.

VARSATOR

Esti acuzat pe nedrept de un lucru pe care nu l-ai facut, insa vei da dovada de multa logia si rabdare cand iti vei exprima punctul de vedere, reusind sa intorci lucrurile in favoarea ta.

PESTI

Atmosfera competitiva din jurul tau te va motiva profund sa iei decizii importante. Toata lumea isi doreste sa puna lucrurile in ordine, sa dea dovada de stabilitate si sa actioneze metodic. Ei bine, se pare ca tu astazi chiar vei reusi sa iti atingi aceste obiective.