27 septembrie 2016

BERBEC  

Afli niste barfe scornite pe seama ta total neadevarate. Nu te panica si nici nu incerca sa reactionezi. Uneori este bine sa ramai la locul tau si ceilalti vor face diferenta.

TAUR  

Ti se cere sa faci ceva ce nu-ti place, iar presiunea pusa pe umerii tai te oboseste profund. Sa stii ca poti refuza aceasta oferta.

GEMENI  

Cea mai buna cale de a-i ajuta pe cei din jurul tau este sa le permiti sa-si faca propriile greseli, numai asa vor invata, asimiland erorile pe care le fac.

RAC

Incearca sa nu te axezi pe actiuni importante astazi. Nu esti pregatit nici fizic si nici mental sa iei decizii importante.

LEU

Nu este ziua cea mai potrivita nici pentru intalniri si nici pentru examene. Daca, insa, nu ai alta solutie si trebuie sa-ti respecti agenda zilei macar fii rezervat in afirmatiile pe care le vei face.

FECIOARA

Organizeaza-te in urmatoarele ore, trebuie sa faci ordine in programul de activitati pentru ca ai multe lucruri de solutionat in urmatoarele zile.

BALANTA

Daca nu te-ai preocupat prea mult de ce-ti aduce viitorul poate ca astazi ar fi cazul sa incepi sa o faci. Nu numai ca vei constata ca esti plin de idei inovatoare, dar vei descoperi ca ai si capacitatea de a le pune in practica.

SCORPION  

Esti plin de ambitie si ideile tale practice vor fi incununate de succes in urmatoarea perioada.

SAGETATOR

Astazi esti destul de imprastiat, va trebui sa faci un efort de vointa pentru a ramane axat pe prezent si pe a trai ziua intr-un mod constient si responsabil.

CAPRICORN

Prea multe persoane au pretentii de la tine si s-ar putea sa-i dezamagesti, esti doar un om si nu te poti imparti in mai multe directii deodata, oricat de mult ti-ai dori acest lucru.

VARSATOR

Sfatul zilei pentru Varsatori este sa incerce sa fie mai deschisi, mai empatici cu cei din jur. Atentia la ceea ce simt ceilalti si simplul fapt ca asculti iti va folosi. 

PESTI

Este important sa ramai axat in “aici si acum” si sa iti urmaresti scopurile si obiectivele.

Lumea Ingerilor si Arghanghelilor