29 septembrie 2016

BERBEC

Esti plin de intuitie si imaginatie, dar astazi esti atras, mai degraba, de latura artistica a vietii decat de lucrurile practice.

TAUR  

Stabilitatea manifestata in jurul tau te stimuleaza sa fii din ce in ce mai productiv. Ideile tale vor prinde contur in urmatoarele zile.

GEMENI  

Fii precaut la emotiile pe care le manifesti in raport cu o persoana intalnita de curand. Excesul de zel s-ar putea sa o puna pe fuga.

RAC

Este momentul sa ii ajuti si tu pe cei aflati in probleme la fel cum ai fost si tu ajutat in trecut. Fa-ti timp pentru prietenii tai.

LEU

Este o perioada favorabila schimbarilor domestice. Poti cumpara mobila, sa varuiesti prin casa sau sa repari niste tevi care aveau probleme de ceva timp.

FECIOARA

A sosit momentul sa te relaxezi si sa te bucuri de viata si iubire. Ia-ti o zi pauza de la problemele cu care te confrunti axandu-te mai mult pe distractii si socializare.

BALANTA

Arunca o privire in jur si vei vedea ca sunt altii cu probleme mult mai seriaoase decat ale tale, asa vei reusi sa apreciezi viata mult mai mult.

SCORPION  

Esti capabil sa legi prietenii cu persoane noi intalnite, prietenii bazate pe un nivel de inalta apreciere mutuala si intelegere a nevoilor celui de aproape.

SAGETATOR  

Esti mult mai sensibil decat de obicei, dar toata aceasta atitudine poate fi folosita in favoarea ta. Sensibilitatea echivaleaza de multe ori cu imaginatia, astfel ca poti crea planuri de anvergura pentru viitor.

CAPRICORN  

Esti avantajat daca ai de sustinut un examen, test sau verificare. Ai lipici la persoanele mai in varsta, acestea te vor sustine foarte mult in demersurile pe care le faci.

VARSATOR  

Iti recomand  sa acorzi mai multa atentie atentie la activitatile domestice, deoarece astazi este o predispozitie destul de crescuta catre accidente pe sectorul sanatati tale.

PESTI  

Nu iti asuma sarcini pe care nu esti capabil sa le duci la indeplinire. Un barbat inceaca sa minimalizeze actiunile tale, in incercarea de a te discredita.

Previziuni astrologice pentru juniorii zodiilor