3 august 2016

BERBEC

Atentie la diferenta dintre vorbe si fapte. Fii ferm pe pozitii si nu permite celorlalti sa se foloseasca de tine si de abilitatile tale.

TAUR

Vei gasi solutia unei probleme daca vei reactiona calm. Relatia de cuplu va fi stabila. Relatiile colegiale si de prietenie vor fi cordiale.

GEMENI

Se anunta multa treaba la serviciu, dar si cele de rutina necesare caminului te solicita. Incearca sa iti faci un program echilibrat, pentru a nu te epuiza inutil.

RAC

Astazi esti prins la mijloc, in lupta dintre responsabilitate la locul de munca si pretentiile familiei. Nu stii cum sa ii multumesti pe toti si va trebui sa faci adevarate planuri strategice pentru a te imparti intre birou si casa.

LEU

Se pare ca astrele iti zambesc si te sustin in casa carierei si a muncii. Astaziai ocazia sa iti dedicitoata atentia unor proiecte interesante ce iti vor aduce castiguri financiare substantiale.

FECIOARA

Esti serios, muncesti din rasputeri si mai ai si cate un cuvant bun pentru colegii tai. Tine-o tot asa! In curand, s-ar putea sa fii recompensat cu o promovare sau de o marire salariala.

BALANTA

Esti destul de radical in raport cu colegii, cu subordonatii si cu prietenii. Felul in care comunici, felul cum analizezi lucrurile si maniera in care exprimi toate acestea, s-ar putea sa-i raneasca pe cei din jur.

SCORPION

Este o zi favorabila achitarii datoriilor. Sunt posibile nereguli in documentele financiare, asa incat daca vrei sa eviti neplaceri ulterioare, iti recomand sa citesti cu mare atentie orice semnezi.

SAGETATOR

Va trebui sa renunti la un parteneriat sau o relatie care a inceput sa-ti dea multe batai de cap. Se pare ca timpul pe care il investesti in incercarea de a gasi tot felul de scuze in fata unor persoane complicate, nu merita consumul nervos de care ai parte.

CAPRICORN

Dezvoltarea personala reprezinta cheia prin care vei gasi pacea sufleteasca. S-ar putea sa participi la cursuri de Astrologie, Reiki, Yoga, vei studia Meditatia sau tehnicile Desenului intuitiv. Este o zi dedicata nevoilor sufletului.

VARSATOR

Ideile pe care le manifesti, spiritul organizatoric de care dai dovada vor atrage atentia unor persoane importante (sefi, coordonatori de proiect), care vor fi din ce in ce mai dispusi sa-ti acorde increderea lor

PESTI

Este o diferenta foarte mare intre a intui si a sti, cu adevarat, ce doreste cineva de la tine. Nu mai face atatea supozitii si nu mai iti imagina ce gandesc cei din jur, pentru ca uneori s-ar putea sa gandesti gresit despre acestia.

Astrologie pentru toti cu Alexandra Coman