3 octombrie 2016

BERBEC

Ai chef de distractie, de amuzament si de petreceri. Incearca totusi sa lasi acestea pentru sfarsitul zilei, cand iti vei fi incheiat toate activitatile la birou. Altfel daca nu te aduni, risti sa faci greseli destul de serioase in hartii si acte.

TAUR

S-ar putea sa te trezesti intr-o situatie delicata, din care vei reusi sa iesi cu fruntea sus. In plan financiar, perioada iti este in general favorabila.

GEMENI

S-ar putea sa nu evaluezi situatia cum se cuvine si de aici pana a lua decizii gresite in cariera sau viata personala nu este decat un pas.

RAC

Apropiatii vor fi in asentimentul tau si nu vor dori sa se bage prea mult in viata ta, asa cum a facut-o pana acum. Daca simti o oarecare nervozitate, fa-ti timp sa te destinzi.

LEU

Vei primi vesti bune de la cineva drag. Tototdata, este posibil sa iti fie incredintate unele sarcini care iti vor face mare placere.

FECIOARA

Astazi te vei relaxa alaturi de prieteni. La serviciu, iti vei atinge scopul numai daca vei adopta o strategie ferma.

BALANTA

Ocupa-te de cateva treburi casnice, evitand decizii majore de business. Vei gasi cu usurinta solutia unei probleme daca vei reactiona calm. Un moment de solitudine iti va face bine si iti vei incarca bateriile.

SCORPION

Te vei simti mult mai bine, daca te vei detasa putin de o persoana prea posesiva si cicalitoare. Azi risti sa primesti mustrari din partea sefilor sau colegilor.

CAPRICON

Nu te grabi sa pui stampile pe fiecare om pe care il intalnesti. Unii pot fi sinceri si buni si frumosi. Inceteaza sa mai privesti viata prin prisma traumelor suferite in trecut.

VARSATOR

Iti traiesti viata la intensitate maxima. Esti incantat ca toate lucrurile se aseaza asa cum vrei. Ai grija totusi la excese, pentru ca s-ar putea ca prea putine ore de somn si un ritm de vita prea activ sa te bulverseze.

PESTI

Nu te lasa ranit de criticile sau opiniile celorlalti. Pur si simplu unele persoane se simt amenintate de evolutia ta, insa cu siguranta nu este momentul sa te opresti din ascensiune. Asculta-ti instictul pentru ca nu te inseala!
 

Bine de stiut in octombrie ...