3 septembrie 2016

BERBEC

Astazi este o zi destul de dinamica pentru tine care iti cauti, de fapt, linistea, pacea si echilibrul. Lucrurile se vor schimba de la ora la ora si va trebui sa faci un efort de vointa pentru a te adapta noilor provocari aparute.

TAUR

Ai atat de multa treaba si vei constata cum totul se aglomereaza din ce in ce mai mult, de la ora la ora!  Cea mai buna solutie este sa iti notezi totul in agenda si sa respecti cu sfintenie programul impus.

GEMENI

Sfaturile primite de la un prieten te vor ajuta astazi sa gasesti solutii la o problema spinoasa.

RAC

Familia are nevoie de ajutorul tau, insa incearca sa trasezi si tu niste limite: este in regula sa ajuti, dar nu este normal sa se pretinda imposibilul de la tine!

LEU

Astazi vei fi mai sensibil decat de obicei. Vei reactiona imediat la toate provocarile exterioare si dramele pe care altii le vor trai, le vei privi ca fiind ale tale.

FECIOARA

Cineva este pus pe sotii si incearca sa lanseze tot felul de zvonuri neadevarate. Daca vei da curs acestora, daca vei face comentarii cu privire la vorbele sale, risti sa intrii intr-o situatie foarte complicata.

BALANTA

Esti plin de incredere in fortele proprii si vei gasi niste solutii eficiente pentru a iesi dintr-un blocaj la locul de munca.

SCORPION

Treci prin situatii complicate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ceri ajutor si vei fi surprins sa vezi cum rude, prieteni, apropiati sar in sprijinul tau.

SAGETATOR

Cea mai buna metoda de a reusi este sa fii flexibil in stabilirea obiectivelor. In felul acesta ii vei motiva si pe cei implicati in proiectele tale.

CAPRICORN

Ti se propune o asociere, un parteneriat sau o afacere. Pare tentata aceasta propunere si sunt sanse mari de materializare.

VARSATOR

Astazi incearca sa fii deschis catre cei din jur si vei avea mult mai mult de castigat decat iti poti imagina.

PESTI

Se pare ca ai intrat intr-o perioada norocoasa, cand ceea ce gandesti se poate materializa cu mare viteza.

Miraculoasele cristale ...