30 septembrie 2016

BERBEC

Astazi va trebui sa te imprietenesti cu calculatorul tau. Ai mult de lucru si daca nu inveti cateva trucuri informatice s-ar putea sa ai mari intarzieri in livrarea proiectului tau.

TAUR

Astazi este una dintre acele zile in care vestile vor curge cu viteza. La capitolul comunicare nu sta ifoarte bine si informatiile pe care le vei obtine prin intermediul unor persoane ,,binevoitoare” nu te vor incanta intr-un mod special.

GEMENI

S-ar putea sa descoperi o sursa neasteptata de  bani: fie e vorba de un partener cu un card de credit destul de gras, fie se aduce in discutie o mostenire.

RAC

Povestea unui prieten te impresioneaza profund. Ai dori sa il ajuti dar nu ai nici resursele si nici putearea sa il sustii. Totusi o vorba buna si un cuvant de incurajare nu costa nimic, asa incat il poti sprijini moral.

LEU

Te pregatesti de o plecare, de un drum mai lung sau de o deplasare in interes de serviciu. Verifica totusi sa nu uiti ceva important acasa, cum ar fi documente, hartii sau chiar cheile de la apartament.

FECIOARA

Ti se propune o avansare. Chiar daca te maguleste, iti este frica de responsabilitatile care deriva din asta.Iti recomand sa accepti aceasta provocare pentru ca vei invata multe lucruri noi.

BALANTA

Vizita unor prieteni te bucura nespus.Vei fi informat cu ultimele noutati si vei petrece momente placute in compania celor dragi.

SCORPION

Sentimentele vor fi exprimate cu naturalete. Atmosfera generala va fi placuta si vor fi avantajate in mod special negocierile.

SAGETATOR

Daca esti om de afaceri, va trebui sa astepti o vreme pana se mai linistesc lucrurile. Nu este perioada potrivita nici pentru achizitii,nici pentru semnari de contracte.

CAPRICORN

Optimismul tau caracteristic te va scoate astazi din orice problema.Inainte de a pleca urechea la zvonuri verifica daca informatiile sunt corecte. Cineva va incerca sa se joace cu mintea si nervii tai.

VARSATOR

Astazi  dispui de multa energie, curaj si initiativa. Nu ezita  sa profiti din plin de aceste insusiri minunate!

PESTI

Discutia cu o persoana apropiata sufletului tau poate scoate la iveala dorinte nerealiste legate de unele schimbari familiale.

Universul cristalelor cu Ema Condurache