31 august 2016

BERBEC

Axeaza-te mai mult pe dezvoltarea personala. Cursurile, workshop-urile, seminariile, toate iti vor fi de folos pe termen mediu si lung.

TAUR

Ai parte de niste defectiuni domestice care se suced una dupa alta. Ca si cum totul s-a hotarat sa mearga prost. In plus vei si scote bani din buzunar pentru reparatii.

GEMENI

Nu numai ca este complet nesanatos sa ai indoieli in privinta calitatilor tale, dar, in plus, este si foarte obositor sa intorci o situatie pe toate partile. Acum este nevoie de o decizie ferma si hotarata pentru a obtine rezultatul mult asteptat.

RAC

Poti incepe parteneriate de durata, pozitive, care sa iti aduca pe langa satisfactia sufleteasca de a activa intr-un grup si echilibrul financiar dorit.

LEU

Ai visat mult, ai planificat mult si ai muncit si mai mult ca sa-ti transformi visul in realitate. De aceasta data se pare ca Universul iti pregateste o zi placuta si s-ar putea sa primesti primele confirmari ca te afli pe drumul cel bun.

FECIOARA

Nu iti propune sa dobori  recorduri, ci mai degraba axeaza-te pe calitatea muncii pe care o faci. Nu te supraevalua. Tine cont si de parerea celor din jur, caci s-ar putea sa iti dea sfaturi bune si pertinente.

BALANTA

La locul de munca iti recomand sa te relaxezi. Lucrurile nu sunt chiar atat de negre pe cat le vezi tu.

SCORPION

Popularitatea ta devine din ce in ce mai mare si iti aduce motive de bucurie. Te simti validat ca persoana, iti doresti sa iesi mai mult in lume si sa socializezi. Astazi este o zi in care te poti simti grozav in compania prietenilor, la un pahar de vorba.

SAGETATOR

La locul de munca, cineva lanseaza zvonuri nerealiste. La inceput te panichezi, dar apoi, iti dai seama ca multe afirmatii sunt false.

CAPRICORN

Banii incep sa vina si vei sti cum sa-ti investesti castigurile. Astazi te vei bucura de o zi in care vei fi laudat, s-ar putea sa primesti o promovare sau o oferta interesanta.

VARSATOR

Se pare ca in ultima perioada tonul vocal pe care l-ai folosit in relatia cu cei din jur ti-a adus numai prejudicii. Incearca acum, in al 12-lea ceas, sa mai remediezi sitatia.

PESTI

Astazi s-ar putea sa fie ziua ta norocoasa. Nu numai ca imaginatia ta te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii pentru situatii complicate, dar iti atrage si o multime de persoane dispuse sa te ajute.

Astrologie magica cu Alexandra Coman