4 octombrie 2016

BERBEC

Astazi ai ocazia sa vezi cine ti-e prieten si cine ti-e dusman. Aflat intr-o situatie nu tocmai comfortabila, vei fi surprins sa vezi cine iti va fi aproape, ajutandu-te sa treci peste.

TAUR

Astazi este o zi buna din punct de vedere profesional. Vei duce la bun sfarsit sarcinile din agenda de zi si vei putea rezolva unele obligatii cu termen limita.

GEMENI

Esti cam obosit si asta se simte in activitatile pe care le desfasori. Incearca sa acorzi mai multa atentie detaliilor din hartii si documente, pentru a nu face greseli.

RAC

Iti recomand prudenta daca pleci la drum. Nu fa excese de viteza verifica masina sa fie totul in ordine.

FECIOARA

Vesti bune pentru Fecioarele care au datorii. Se pare ca printr-o fericita conjunctura astrala veti gasi noi surse de venit, asa incat in curand sectorul financiar va cunoaste o revitalizare.

LEU

Atitudinea unui prieten iti ridica mari semne de intrebare, insa pana nu evaluezi cu atentie situatia nu te grabi sa tragi concluzii pripite.

BALANTA

Te vei stradui din toate puterile sa iti ajuti niste prieteni care urmeaza sa dea o petrecere, sau care isi doresc sa organizeze un eveniment festiv. Ii vei ajuta atat cu sfaturile tale, cat si cu relatiile pe care le ai.

SCORPION

In sfarsit se pare ca medicamentul sau tratamentul pe care l-ai inceput incepe sa de rezultate. Starea de sanatate se imbunatateste si esti plin de energie.

SAGETATOR

Discutiile si demersurile incepute in aceasta zi vor continua timp de cateva zile sau saptamani, perioada in care iti vei putea construi sau consolida imaginea si credibilitatea.

CAPRICORN

Astazi fi indicat sa fii parte a unei intalniri de familie si sa acorzi mai multa atentie persoanelor dragi pe care le-ai cam neglijat in ultimul timp.

VARSATOR

Astazi poti face planuri cu partenerul de viata, care se vor concretiza cu usurinta. Poate ca planificati sa va cumparati o casa, sa investiti intr-o calatorie sau poate chiar sa plecati peste hotare.

PESTI

Astazi esti foarte receptiv la mesajele pe care le primesti subtil din astral. Poti fi preocupat de intrebari existentiale, de domeniului metafizic sau ezoteric.

Bine de stiut in octombrie ...