5 august 2016

BERBEC

Este o zi buna pentru implementarea unor noi strategii in afaceri sau pentru planificarea bugetului. Se anunta vesti bune din punct de vedere financiar.

TAUR

Pot aparea conflicte serioase cu o femeie care pare destul de nervoasa pe tine. Va fi destul de dificil sa faci pace, asa incat solutia cea mai buna este sa incerci sa stai cat mai departe de ea, evitand orice intalnire.

GEMENI

Astazi ar fi intelept sa te tii deoparte de toate certurile din familie. Indiferent de partea cui esti, la final, cei care au declansat conflictul se vor impaca, iar oalele se vor sparge in capul tau!

RAC

La locul de munca cineva incearca sa iti submineze autoritatea. Fii pregatit sa te confrunti cu colegi lenesi, care arunca la tine toate responsabilitatile sau cu sefi care nu impartasesc aceeasi viziune cu tine.

LEU

Vei fi activ atat pe plan social, cat si in planul relational. Vei discuta, iti vei intari pozitia pe care o ocupi in cadrul locului de munca, iar ideile pe care le vei manifesta in aceasta perioada, vor fi deosebit de interesante, inovatoare.

FECIOARA

Astazi vei fi bunatatea intruchipata! Vei fi afectuos, vei avea rabdare sa ii asculti pe toti, si, spre surprinderea tuturor, vei avea accese de veselie molipsitoare!

BALANTA

Astazi accentul cade pe starea de sanatate. Oboseala acumulata, stresul prin care treci zilnic, munca sustinuta pe care o depui, incep sa isi puna amprenta asupra corpului fizic.

SCORPION

Este o zi a provocarilor in care te vei intreba despre drumul pe care il ai de parcurs. In mod sigur vei depasi situatiile stagnante sau negative pe care, de fapt, ar fi trebuit sa le abandonezi cu mult timp in urma.

SAGETATOR

Incearca sa fii mai flexibil pentru ca incapatanarea si agresivitatea pe care le manifesti in raport cu cei din jur iti poate aduce multe probleme relationale pe termen mediu si lung.

CAPRICORN

Cineva drag trece printr-o situatie mai putin placuta. Indiferent de situatie, vei incerca sa il ajuti neconditionat.

VARSATOR

Cineva este pus pe sotii si incearca sa lanseze tot felul de zvonuri neadevarate. Daca vei da curs acestora, daca vei face comentarii cu privire la vorbele sale, risti sa atragi asupra ta repercusiuni nedorite in urmatoarele zile.

PESTI

O persoana simpatica ti-a atras atentia si iti face inima sa bata mai repede. Chiar daca esti extrem de ocupat si ai multe proiecte in desfasurare, iti recomand sa acorzi timp si sufletului tau.

Lecturi recomandate ... Taur