5 octombrie 2016

BERBEC
O zi in care cineva va incerca sa te pacaleasca, sa te excrocheze, dar vei fi pe faza si cu ajutorul unei femei veti reusi sa ii dejucati planurile.


TAUR
Te bucuri din plin de tot ce este in jurul tau. Prieteni, vremea de afara, atmosfera familiala, toate sunt in armonie si ai un sentiment profund de pace interioara.


GEMENI
Astazi este posibil sa primesti o veste buna legata de bani sau sa beneficiezi de o sansa de castig prin intermediul unei cunostinte.


RAC
Vei fi destul de radical in decizii, insa cel putin vei asculta vocea inimii si asta este cel mai important.


LEU
Nu ai chef de nimic si cauti tot felul de motive pentru a amana sau anula o serie de activitati pe care le-ai stabilit impreuna cu colegii sau familia.


FECIOARA
Azi vei avea un program deosebit de incarcat, insa iti netezesti drumul spre succes. Numai cu eforturi sustinute iti vei atinge obiectivele propuse.


BALANTA
Te mobilizezi foarte bine si obtii rezultate satisfacatoare. Mai mult de atat, chiar reusesti sa-i inspiri si pe cei din jur cu ideile tale.


SCORPION
Astazi se pot ivi invitatii la petreceri, aniversari, botezuri, intalniri cu prietenii sau iti va fi solicitat ajutorul in organizarea unui eveniment.


SAGETATOR
Sunt avantajate cursurile si orice forma de dezovltare personala. Ai curajul sa incepi lucruri noi.

CAPRICORN
Toata lumea se gandeste la afaceri si la modul in care ideile pot aduce resurse financiare. Nici tu nu eziti prea mult si te gandesti sa incepi niste demersuri in acest sens.

VARSATOR
Astazi vei face munca informativa. Te vei documenta, vei analiza si vei trage concluzii pentru ca trebuie sa iei niste decizii importante. Acum este momentul prielnic planificarii unor noi proiecte.

PESTI
Ziua de astazi debuteaza intr-o armonie desavarsita si cooperare cu ceilalti. Ai si motive sa fii vesel, datorita unor vesti bune primite de peste hotare.
 

Bine de stiut in Octombrie ...