5 septembrie 2016

BERBEC

Atmosfera cordiala pe care reusesti sa o animi in aceasta dimineata conduce la cresterea productivitatii la locul tau de munca.

TAUR

Comunicarea este din ce in ce mai buna si reusesti sa cazi la pace cu o persoana cu care ai avut un conflict destul de serios in zilele anterioare.

GEMENI

S-ar putea sa te simti stresat de presiunile care se pun pe tine in aceste zile la locul de munca. Toti asteapta o solutie, insa esti in pana de idei.

RAC

Plin de energie si vitalitate reusesti sa scoti din depresie un prieten care trece prin tot felul de probleme emotionale. Incearca, totusi, sa pastrezi o limita si sa nu te transformi in persoana care rezolva problemele celorlalti.

LEU

Daca te confrunti cu o problema de sanatate, este timpul sa faci schimbari majore in stilul de viata. Alimentatia, orele de somn, atitudinea pozitiva vor contribui din plin la solutionarea problemei tale.

FECIOARA

Nu-ti imagina ca toata lumea citeste gandurile sau ca cei din jur intuiesc ceea ce iti doresti de la ei. Indiferent cat de intuitivi ar fi cei din jur, poate ca le-ai usura munca daca le-ai comunica clar si concis ce doresti de la ei.

BALANTA

Astazi vei descoperi ca te-ai indoit de sinceritatea sentimentelor unei pesoane la care ai tinut. Esti rusinat de faptul ca ai evaluat-o prost si scuzele, probabil, iti vor mai linisti constiinta.

SCORPION

Atentie la felul in care sofezi. Chiar daca esti destul de precaut ai o predispozitie catre accidente in aceasta zi. Daca nu esti sofer, atunci atentie pe unde traversezi sau fii precaut in privinta celor cu care te sui in masina.

SAGETATOR

Vei descoperi ca treci printr-o serie de coincidente, sincronicitati si tot felul de presimtiri care te conduc catre o schimbare in viata. Urmeaza-ti sentimentele, instinctele pentru ca alegerile pe care le vei face sunt pozitive.

CAPRICORN

Subiectul legat de activitatile domestice devine din ce in ce mai important. Este timpul sa faci curatenie in casa. Un membru din familie s-ar putea sa-ti ceara ajutorul sau un sfat. Vei da dovada de buna intuitie si vei gasi cele mai bune solutii pentru aceasta persoana.

VARSATOR

Intalnirea cu o persoana din trecutul tau te va agita putin, insa, din fericire trecutul a ramas unde este si numai tu decizi daca ii deschizi usa in viata ta. Sugestia este sa-ti vezi de drum si sa privesti spre viitor.

PESTI

“Cine nu are un batran sa-si cumpere.”Iti recomand sa fii atent la sfaturile pe care ti le ofera o persoana mai in varsta si mai experimentata decat tine. Vei avea mult de castigat de pe urma acestei interventii.

Astrologie cu Alexandra Coman