6 octombrie 2016

Berbec

Din cand in cand ar trebui sa privesti viata si prin ochii altora, sa accepti si alte perspective. Fii mai intelegator si vei vedea cate beneficii poti avea adoptand o astfel de atitudine.

Taur

Poate ca i multe pe cap la birou, dar nu neglija viata intima, pentru ca de acolo obtii resursele de energie. Iar daca esti singur, atunci iesi in aer liber si relaxeaza-te.

Gemeni

Este o zi in care relatiile familiale si activitatile necesare traiului domestic iti consuma toata energia.

Leu

Se intrezaresc drumuri scurte, la rude, prieteni sau intr-o delegatie. Asculta si de sfaturile celor din jur, chiar daca asta inseamna sa iti modifici conduita sau chiar propriul program.

Rac

Relatiile cu cei din jur sunt ceva mai tensionate azi, asa ca ar fi de preferat sa nu intrii in dispute, chiar daca ai intentii din cele mai bune.

Fecioara

Unele schimbari ar putea fi realizate cu ceva mai mult efort, dar se vor concretiza asa cum iti doresti. In familie, vei petrece momente placute alaturi de rude si prieteni.

Balanta

In plan financiar, ai putea face unele cheltuieli pentru confortul personal. Vei tolera cu greu nedreptatea si deciziile pe care tu le consideri nedrepte.

Scorpion

Va trebui sa te adaptezi unor circumstante noi. . In viata de cuplu, o mica discutie cu partenerul sau partenera de viata ti-ar putea schimba viziunea asupra lucrurilor.

Sagetator

Relatiile cu cei ale caror opinii sunt divergente vor fi tensionate. Asculta si apoi vorbeste! In privinta banilor, fii chibzuit, pentru ca s-ar putea sa ai parte de suprize nu tocmai placute.

Capricorn

La serviciu, vei fi mai inclinat sa executi decat sa coordonezi. In dragoste, numai cu rabdare si perseverenta vei ajunge la rezultatele dorite.

Varsator

Te vor preocupa mai mult decat de obicei sanatatea si alimentatia. Ai putea chiar descoperi cateva trucuri pentru a te simti mai bine in pielea ta.

Pesti

Vei stabili un echilibru in relatiile sociale, dar vei face in asa fel incat sa se tina cont de aspiratiile personale. Este o zi perfecta pentru negocieri si decizii importante.

Descopera cristalele cu Ema Condurache ...