7 octombrie 2016

BERBEC

Discutia avuta cu un prieten drag ti-a cam zdruncinat universul. Chiar daca nu ti-a placut prea mult ce ti s-a spus, iar reprosurile aduse te-au ranit, trebuie sa recunosti ca a avut dreptate.

TAUR

Astazi nu vrei sa dai explicatii sau sa faci ce ti se cere. Nu vrei decat sa evadezi, sa te bucuri de miscare in aer liber. 

GEMENI

Iubesti schimbare si ai multe idei, asa ca a te rupe de traditii si reguli nu e suprinzator. Te avantajeaza proiectele care necesita inovatie si creativitate. 

RAC

Insisti prea mult sa captezi atentia unei persoane care se pare ca incearca sa te evite cat de mult poate. Relaxeaza-te, citeste, evita sa intri in contact cu ea, oricat de mult i-ai duce dorul. S-ar putea sa fii surprins si de data aceasta sa vina ea la tine.

LEU

Esti imprastiat si-ti lipseste concentrarea. Ai grija cu deciziile pe care vrei sa le iei az, ar fi de preferat sa le amani ca sa nu regreti mai tarziu.  

FECIOARA

Nu este momentul sa faci confesiuni celor din jur chiar daca-i cunosti de ceva vreme. Detaliile intime pe care le povestesti acum s-ar putea sa te coste mult in viitor.

BALANTA

O zi pe care mai bine o petreci cu oameni dragi sau in aer liber, chiar daca e mai racoare. Citeste, relaxeaza-te, maine e o alta zi. 

SCORPION

Se pare ca ai intrat in zodia achizitiilor. O casa, un pamant, un automobil sau orice alta forma de achizitie consistenta te va face sa bagi mana adanc in contul bancar. Oricum, rezultatul va fi unul satisfacator, asa incat nu ai motive sa te plangi.

SAGETATOR

Ti-ai asumat o sarcina dificila, iar acum presiunile care se exercita asupra ta te fac sa te intrebi daca esti omul potrivit la locul potrivit. Nu dezarma si nu bate in retragere.Asuma-ti deciziile luate pentru ca depind si altii de tine.

CAPRICORN

Vei bifa succes dupa succes, asa cum iti doresti, insa cu o singura conditie: sa nu te lasi manipulat de cei din jur. Fii foarte precaut la sfaturi neasteptate! 

VARSATOR

Dupa o perioada in care te-ai ciocnit de tot felul de blocaje si limitari, iata ca ai ajuns intr-un punct in care tot ce iti ramane sa demarezi un proiect nou. 

PESTI

Ai mizat pe capacitatea ta de a-i impresiona pe cei din jur si se pare ca ai esuat. Nimeni nu mai este dispus sa asculte vaicareli si lamentari. Schimba-ti atitudinea si vei vedea ca grupul de prieteni se va reintregi in jurul tau.

Constelatii de familie ...