7 septembrie 2016

BERBEC

Ai vrea sa ai parte de libertate, dar lucrurile sunt atat de incurcate, incat esti singura persoana pe care prietenii tai se pot baza pentru a-si descalci propriile probleme.

TAUR

Nu iti propune sa dobori recorduri, ci mai degraba axeaza-te pe calitatea muncii pe care o faci. Nu te supraevalua. Tine cont si de parerea celor din jur, caci s-ar putea sa iti dea sfaturi bune si pertinente.

GEMENI

Esti nervos si iti sare tandara din orice. Incearca sa-ti imblanzesti atitudinea si sa lasi usa intredeschisa unei potentiale comunicari ulterioare cu oamenii cu care interationezi acum.

RAC

Poti incepe actiuni care sa iti aduca bani si faima. Esti avantajat pe sectorul drumurilor si al deplasarilor; poti cunoaste persoane noi, dornice sa investeasca in ideile tale.

LEU

Esti plin de intentii bune si ai vrea sa-i ajuti pe toti, dar intrebarea pe care o ridicam este: ei vor sa fie ajutati?

FECIOARA

Surprizele placute se tin lant, inca de la primele ore ale diminetii. Vei primi un telefon important sau un mesaj prin e-mail, in care vei fi instiintat ca ti s-a aprobat un dosar sau o cerere.

BALANTA

Este nevoie sa te implici mai profund in problemele de acasa. Partenera sau partenerul tau are mare nevoie de prezenta si de intuitia ta pentru ca are de luat niste decizii importante.

SCORPION

Incearca sa fii atent la emotiile pe care le manifesti. S-ar putea sa dai dovada de nervozitate, de graba, iar aceasta atitudine s-ar putea sa-i raneasca profund pe cei care au mai multa nevoie ca oricand de tine.

SAGETATOR

Ti-ai consumat energia in ultima vreme pe o multime de lucruri marunte, axandu-te pe tot felul de fleacuri. E timpul sa te reorganizezi si sa te maturizezi.

CAPRICORN

Astazi trebuie sa inveti o lectie destul de dura: faptul ca fiecare dintre noi este diferit si uneori oamenii, chiar daca la un anumit moment au facut o promisiune, ulterior s-ar putea sa nu fie capabili sa o indeplineasca.

VARSATOR

Capacitatea ta de neegalat de a intui comportamentul uman, de a face strategii si de a asculta vocea interioara, te transforma astazi intr-o persoana foarte importanta, pentru cei din jur.

PESTI

Detaseaza-te de anumite situatii pentru a te lamuri asupra unor aspecte. Ai nevoie sa iti pui ordine in ganduri si singura metoda sa faci asta este meditand sau petreand putin timp departe de persoanele care te-ar putea influenta.

Descopera nativul Gemeni