8 septembrie 2016

BERBEC

Te simti bine in pielea ta, ai un simt al umorului deosebit de bun, iar setea de a-ti trai viata te apropie tot mai mult de persoana iubita.

TAUR

Astazi este o zi in care va trebui sa iei decizii rapide, de anvergura. Esti pregatit pentru acest lucru si cu siguranta ca vei hotari ce-i mai bine pentru tine.

GEMENI

Concentreaza-te pe viata de familie pentru a evita tensiunile la locul de munca. Esti foarte sensibil la comentariile celor din jur si ai tendinta sa iei lucrurile mult prea in personal.

RAC

Chiar daca ai intalnit o persoana simpatica si draguta iti recomand sa o evaluezi cu atentie, s-ar putea sa aiba si cateva laturi intunecate pe care, dupa ce le descoperi te vor face sa pleci din preajma ei.

LEU

“Cand muntele nu vine la Mohamed, pleaca Mohamed la munte”, spune un proverb din strabuni. Poate ca astazi este intelept sa lasi orgoliul deoparte si sa apelezi la o persoana mai bine pregatita si cu mai multa experienta de viata. Sfaturile ei iti vor fi de folos in proiectele pe care le desfasori.

FECIOARA

Nu incerca sa imiti pe cei din jur, fii tu insuti deschis, fara nici o limitare si vei vedea ca esti mult mai apreciat din aceasta ipostaza.

BALANTA

Astazi este ziua perfecta sa incepi o dieta sau sa te indrepti catre o activitate care te conduce catre un stil de viata mai sanatos.

SCORPION

Scopul scuza mijloacele. Astazi vei avea ocazia sa te folosesti de aceasta afirmatie  pentru a justifica anumite actiuni pe care le ai de facut.

SAGETATOR

Schimbarile de flux financiar care se produc astazi nu vor reusi sa te demotiveze. Uneori in viata mai si pierdem, dar la final daca ne pastram optimismul gasim solutiile care sa ne duca spre castig.

CAPRICORN

Nu incepe sa vorbesti fara sa fii sigur de cuvintele tale. Niste discutii directe si sincere iti vor oferi sansa de a clarifica niste semne de intrebare pe care le ai vis a vis de o alta persoana.

VARSATOR

Astazi esti destul de imprastiat. Iti va fi dificil sa te ocupi de activitatile pe care le faci in mod obisnuit. Poate un ajutor din partea unei persoane dragi iti va fi de folos.

PESTI

Astrele te sustin foarte mult pe sectorul educatiei. Este o zi excelenta pentru a-ti pune ordine in ganduri, in idei si a face strategii.

Descopera nativul Leu ...