9 august 2016

BERBEC

Va trebui sa renunti la un parteneriat sau o relatie care a inceput sa-ti dea multe batai de cap. Se pare ca timpul pe care il investesti in incercarea de a gasi tot felul de scuze in fata unor persoane complicate, poate fi folosit mult mai productiv.

TAUR

Dupa o perioada plina de stres, in care a trebuit sa demontezi una cate una niste barfe lansate pe seama ta, iata ca acum te afli in ipostaza invingatorului. Ti-ai spalat imaginea si esti plin de energie pozitiva.

GEMENI

Ziua de astazi te prinde plin de entuziasm, buna dispozitie si energie. Sunt favorizate activitatile de dezvoltare personala: cursuri, workshopuri, discutii de grup. Este posibil sa nu stai prea mult pe acasa.

RAC

Conteaza pe sustinerea femeilor, pentru ca doamnele vor fi cele care iti vor intinde mana astazi. E o zi buna pentru cumparaturi si divertisment.

LEU

In familie, o posibila discutie in contradictoriu s-ar putea sa iti strice pofta de viata. Incearca sa nu mai pui la suflet orice repros ti se face.

FECIOARA

Dezvoltarea personala reprezinta cheia prin care vei gasi pacea sufleteasca. Este o zi in care iti recomand sa intaresti mai mult legatura cu spiritualitatea printr-un post sau printr-o meditatie sau chiar sa mergi intr-un lacas de cult.

BALANTA

Esti cam emotiv si va trebui sa te debarasezi urgent de aceasta stare. Ai mult de vorbit si interactionat cu cei din jur si esti capabil sa ii fascinezi pe toti cu sarmul tau.

SCORPION

Poti comunica cu usurinta, ideile tale sunt logice si coerente. O femeie iti este aproape si te sustine in proiectele tale.

SAGETATOR

Astazi este o zi potrivita pentru activitati care necesita atentie si dibacie. Inarmeaza-te cu rabdare, pentru ca te vei apleca multe ore asupra unui proiect.

CAPRICORN

Poti incepe actiuni care sa iti aduca bani si faima, insa pregateste-te sa muncesti din greu. Ca si consolare, rezultatele tale vor fi recompensate din plin.

VARSATOR

Este o zi buna pentru implementarea unor noi strategii in afaceri sau pentru planificarea bugetului. Sefii sunt multumiti de prestatia ta si incep sa se intereseze de performantele tale.

PESTI

Astazi vei fi bunatatea intruchipata! Vei fi afectuos, vei avea rabdare sa ii asculti pe toti, si, spre surprinderea tuturor, vei avea un al saselea simt in a da sfaturi bune!

Lecturi recomandate ... Fecioara