9 octombrie 2016

BERBEC

E timpul sa te implici mai activ in proiectele tale. Nu poti delega atributiile tale celor din jur, pentru ca, nesupraveghiati, vor face multe erori. Ca proiectul tau sa vada lumina zilei si sa se bucure de succes are nevoie de toata energia ta.

TAUR

Ti-ai asumat o sarcina dificila, iar acum presiunile care se exercita asupra ta te fac sa te determina sa te indoeisti de puterile tale. Nu este cazul!  Nu dezarma si nu bate in retragere. Incarca-ti bateriile si asuma-ti deciziile luate, iar lucrurile vor iesi bine in final.

GEMENI

Imunitatea este mai scazuta astazi, asa ca ar fi bine sa fii atent(a) la dieta. S-ar putea sa te confrunti cu o stare de moleseala sau o lipsa de vitalitate, iar acestea te vor scoate din ritmul zilei. Nu iti fa griji insa, pentru ca in urmatoarele zile iti vei reveni in scurt timp.

RAC

Ziua de astazi iti poate rezerva mari surprize, dar placute, din partea celor pe care i-ai cam trecut cu vederea. Da inapoi universului aceste lucruri bune, daruind si tu celor ce au nevoie.

LEU

Dupa o perioada in care te-ai ciocnit de tot felul de blocaje si limitari, iata ca ai ajuns intr-un punct in care tot ce iti ramane sa faci este sa evoluezi. Te reinventezi si rezultatele se vor vedea repede. Nu uita insa ca iti sunt alaturi si cei dragi, care au nevoie de atentia ta.

FECIOARA

In ultima perioada ai fost mai mult decat irascibil. I-ai jignit pe cei din jurul tau, ai spus vorbe grele fara sa te gabdesti ca poti rani oamenii. Acum este nevoie sa te mobilizezi si sa incerci sa reglezi toata aceasta situatie. Poate ca ar fi bine sa te relaxezi si apoi sa treci la fapte constructive.

BALANTA

Astazi vei fi deosebit de intuitiv  si poti vedea cu mintea un nou traseu al evolutiei tale. In viata sentimentala, pot exista schimbari neasteptate, dar benefice, chiar daca initial s-ar putea sa fii confuz sau extrem de surprins. .

SCORPION

Iti doresti mai multi bani, insa acestia nu vor pica din cer daca nu faci ceva in directia asta; de preferat insa, ar fi sa-ti rezervi si ceva timp pentru cei dragi. Ca sa reusesti, structureaza-ti ideile, stabileste un plan de actiune, contacteaza potentialii parteneri si actioneaza.

SAGETATOR

Astazi pot exista surprize legate de fie de parteneriatele de afaceri, Toate aceste domenii se supun imprevizibilului, astfel ca pot aparea situatii la extreme.

CAPRICORN

Nu este momentul sa faci confesiuni celor din jur. Detaliile intime pe care le povestesti acum s-ar putea sa te coste mult in viitor.

VARSATOR

Subiectul zilei tine de job-ul tau. Incear sa iti echilibrezi strategia cu obiectivele personale. Nu te mai pune pe locul 100 de la coada si urmareste-ti interesul.

PESTI

Astazi imaginea sociala este vulnerabila, astfel incat fii atent cu cine vorbesti si ce vorbesti, mai mult chiar abtine-te de la reprosuri dure ori reactii disproportionate.

BINE DE STIUT IN OCTOMBRIE ...