1 mai 2016

BERBEC

Astazi nu vei fi foarte generos, ba dimpotriva, te vei gandi de doua ori inainte sa scoti bani din portofel. Si bine faci, pentru ca vrei sa strangi bani pentru o achizitie importanta si costisitoare.

TAUR

Ziua de astazi debuteaza intr-o armonie desavarsita si cooperare cu ceilalti. Ai si motive sa fii vesel, datorita unor vesti bune primite de peste hotare.

GEMENI

Astazi este o zi senina si lipsita de griji. Urmeaza sa primesti niste bani sau spre pranz ti se va face o oferta tentanta care iti va spori veniturile pe termen mediu si lung.

RAC

Este  o zi buna pentru a te ocupa de o afacere ori de un proiect. Munca de echipa este avantajata in mod special.. Poti purta discutii interesante cu sponsori darnici, sau poti sa participi la interviuri in care iti vei recruta oameni capabili si priceputi.

LEU

Este o zi favorabila atat din punct de vedere creativ, cat si sentimental. Nu iti recomand speculatiile financiare, pentru ca poti pierde sume importante de bani.

FECIOARA

Astazi s-ar putea sa primesti o sponsorizare importanta, care te va ajuta sa iti continui studiile sau proiectele incepute de curand. Atntie la accidentele domestice, este o zi cu risc crescut pentru tine.

BALANTA

Tine minte informatiile pe care le vei primi in cadrul unei discutii intime. Iti vor fi de folos pe termen lung.O femeie pare dispusa sa te ajute in proiectele tale.

SCORPION

Comunicarea este eficienta, insa destul de sarcastica pe alocuri. Daca vrei sa eviti discutiile in contradictoriu cu iz de cearta, cel mai bine limiteaza-te la actiuni de rutina si oricui vine sa te provoace explica-i ca esti foarte ocupat si nu ai timp de discutii.

SAGETATOR

Astazi ai pofta de viata,de distractii si de relaxare. Din pacate sefii nu prea inteleg aceasta atitudine, asa incat pentru a nu intra intr-un conflict te vei reintoarce foarte repede la munca.

CAPRICORN

Te gandesti la bani, insa nu la cum i-ai putea castiga, ci la cum ii poti investi. Sectorul afacerilor este foarte bine aspectat, si s-ar putea sa castigi bani frumosi cu investitii minime,

VARSATOR

Astazi este o zi  plina de neprevazut, marcata de intalniri surpriza, vesti fulgeratoare si decizii grabnice.

PESTI

Ai chef de munca, esti plin de voie buna, insa incearca sa nu exagerezi cu conversatiile. Risti sa te obosesti si tu si pe cei din jur.