10 iunie 2016

BERBEC

La serviciu, ai un teanc mare de sarcini de rezolvat, acasa este nevoie de curatenie, iar un prieten apropiat are nevoie de sfaturile tale, asa incat putem spune ca va fi o zi incarcata.

TAUR

Astazi poti spune ca esti multumit cu schimbarile pe care le-ai facut in stilul de viata.  Cu starea de sanatate esti la cote maxime, numai ca ar trebui sa acorzi o atentie sporita sistemului osos si picioarelor.

GEMENI

Astazi, la locul de munca te poti afirma, poti purta discutii importante si s-ar putea chiar sa fii propus pentru o functie de raspundere sau sa fii pe o lista de promovari.

RAC

Esti grabit si neatent si poti face erori, mai ales in sectorul financiar. Atentie la modul in care iti gestionezi banii. S-ar putea ca sa faci niste investitii proaste, care pe termen lung sa iti aduca blocaje si pierderi financiare.

LEU

Diplomatia, flexibilitatea si aprecierea talentului celor din jur sunt ingredientele cheie ale acestei zile. Ele iti vor oferi o noua viziune asupra vietii si te vor ajuta sa gasesti noi strategii pentru promovarea ta.

FECIOARA

In familie lucrurile se pare ca sunt destul de tensionate. Incearca sa nu te lasi prins in problemele lor si mai ales nu te lasa dominat de rudele mai in varsta. Invata sa-ti trasezi teritoriul.

BALANTA

Ai grija astazi ca inconsecventa pe care o manifesti si neatentia vor reprezenta punctele care iti vor aduce multe blocaje in viitor.

SCORPION

In loc sa te arunci cu capul inainte fara sa te gandesti la consecintele actiunilor tale, mai bine ai respira adanc, ai numara pana la zece si ai incerca sa-ti rezolvi problemele cate una pe rand. Graba strica treaba, nu uita acest lucru!

SAGETATOR

In loc sa privesti inspre viitor visand frumos cum vei impresiona pe toata lumea, mai bine ai cobori cu picioarele pe pamant si te-ai apuca sa lucrezi la proiectele pe care inca nu le-ai finalizat.

CAPRICORN

Astazi identificam doua directii de actiune: cea a unei intuitii speciale, care te  va ajuta sa descoperi niste barfe lansate si a doua directie, cea a asocierii cu persoane de sex masculin, asociere benefica si spornica.

VARSATOR

Recomand astazi tututor varstorilor sa incerce sa se odihneasca,deoarece organismul lor a ajuns la limita rezistentei iar de aici pana la o cadere fizica sau nervoasa nu mai este decat un mic pas.

PESTI

O persoana simpatica ti-a atras atentia si iti face inima sa bata mai repede. Chiar daca esti extrem de ocupat si ai multe proiecte in desfasurare, iti recomand sa acorzi timp si sufletului tau.