13 martie 2016

BERBEC

A sosit timpul sa iei in calcul o potentiala schimbare a locului de munca. Lucrurile nu mai merg de mult cum iti doreai si salariul este mult prea mic. E nevoie sa faci o transformare.

TAUR

Este bine sa ne amintim trecutul din cand in cand, dar nu inseamna ca trebuie sa-l si aducem in viata noastra. Cineva s-ar putea sa te caute astazi, dar daca ai luat hotararea de a lasa usa trecutului inchisa, respect-o!

GEMENI

Sunt avantajate reparatiile domestice, vanzarile si achizitiile de locuinte. Nu-ti recomand sa apelezi la un agent imobiliar, pentru ca te poti descurca de minune si singur.

RAC

Stii bine ca intuitia ta nu da niciodata gres.Iar semnalele de avertizare referitoare la noua persoana care a intrat in viata ta sunt corecte si ele!

LEU

Astazi vei fi mai nostalgic decat de obicei. S-ar putea sa-ti lipseasca oameni si situatii, s-ar putea sa-ti lipseasca momente placute din trecut.

FECIOARA

Relatia cu partenerul tau este supusa unor transformari profunde.Daca iti doresti ca sa continuati sa fiti un cuplu, e momentul sa porti o discutie sincera si deschisa.

BALANTA

Invata sa-ti faci ordine in viata pentru ca acesta este ingredientul cheie care iti va asigura linistea pe care o cauti.

SCORPION

Ai planuri mari, dar s-ar putea sa te impiedici de lipsa banilor.Incearca sa gasesti un sponsor sau un investitor, pentru ca ideile pe care le ai sunt foarte bune!

SAGETATOR

Intuitia ta este mult peste medie si vei stii cu mult inainte ce atitudine sa adopti.Secretul succesuluiconsta in abilitatea de a tine cont de sfaturile si avertismentele transmise de vocea ta interioara.  

CAPRICORN

Este in regula sa fii melancolic cateva ore, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti pierzi intreaga energie a zilei gandindu-te la lucruri pe care nu le mai poti readuce in viata ta.

VARSATOR

Astazi s-ar putea sa faci niste cheltuieli importante pentru casa. Fie achizitionezi niste mobia, fie investesti intr-o curatenie generala. Chiar daca asta inseamna sa scoti niste bani din buzunar, e o actiune cu impact de durata, pozitiva.

PESTI

Simti nevoia profunda sa intri in contact cu un fost partener, un fost coleg, sau un fost iubit, insa nu este cea mai practica atitudine pe care o poti avea. Te-ai gandit ca poate aceste persoane nu mai vor sa aiba nimic de-a face cu tine?