14 martie 2016

BERBEC

Nu incerca sa ii ajuti pe toti, si, mai ales, evita sa dai sfaturi!Lasa lucrurile asa cum sunt si te vei feri de foarte multe complicatii.

TAUR

Vrei sa te rupi de traditii si reguli. Te avantajeaza proiectele de pionierat, care modifica vechile norme si obiceiuri. Te remarci prin spiritul de initiativa.

GEMENI

Insisti prea mult sa captezi atentia unei persoane care se pare ca incearca sa te evite cat de mult poate. Relaxeaza-te si ignor-o cateva zile.S-ar putea sa fii surprins sa vezi ca de data aceasta ea va veni spre tine.

RAC

Astazi vei fi mai generos decat de obicei, iar aceasta stare iti va crea o impacare sufleteasca deosebita.

LEU

Te plangi ca nu esti fericit, te plangi ca te simti blocat intr-o groapa fara iesire, dar nu faci nimic pentru a iesi din aceasta.

FECIOARA

Este o diferenta foarte mare intre a intui, doar si a sti, cu adevarat, ce doreste cineva de la tine.

BALANTA

Comunicarea cu ceilalti este in limitele normalitatii si a bunului simt, insa ar fi bine daca ai fi mai tolerant si mai flexibil. Accepta oamenii si lucrurile asa cum sunt si poti castiga aliati puternici.

SCORPION

Nu mai face atâtea supozitii si nu mai imagina ce gândesc cei din jur, pentru ca uneori s-ar putea sa gândesti gresit despre acestia.

SAGETATOR

Gelozia, suspiciunile si presiunile emotionale la care este supusa relatia ta, s-ar putea sa reprezinte inceputul sfarsitului relatiei. Iti recomand sa iti schimbi drastic atitudinea pentru a imbunatati situatia.

CAPRICORN

Ideile tale sunt foarte bune. Stii perfect ce ai de facut, stii foarte bine cum ai de actionat; tot ce iti ramane de facut este sa ai rabdare.

VARSATOR

Starea ta de sanatate se imbunatateste de la o zi la alta si te buuri de aceasta schimbare pozitiva.Nu ar strica insa sa faci niste schimbari in regimul alimentar.

PESTI

Dupa o zi agitata la locul de munca, in care ai alergat printre birouri si ai raspuns fara oprire la tot felul de telefoane, te vei bucura de o dupa amiaza relaxata, la o terasa, in compania prietenilor.