15 martie 2016

BERBEC

Iti traiesti viata la intensitate maxima. Esti incantat ca toate lucrurile se aseaza asa cum vrei tu, simtindu-te confortabil si in siguranta.

TAUR

E timpul sa faci niste schimbari in locuinta. Poate te gandesti la o curatenie generala si incepi sa contactezi  echipele de muncitori.

GEMENI       

Nu te lasa ranit de criticile celorlalti. Pur si simplu unele persoane se simt amenintate de evolutia ta, insa cu siguranta nu este momentul sa te opresti din ascensiune.

RAC

Te-ai saturat sa tot dai explicatii celor din jur. Vrei sa evadezi, vrei sa te manifesti liber, fara restrictii. Incearca totusi sa nu fii prea vehement in manifestarile tale pentru ca s-ar putea sa ii pui pe fuga pe cei din jur.

LEU

Te simti incredibil.  Plin de forta, plin de vointa si de energie, vei reusi sa-i   convingi si sa-i motivezi si pe cei din jur sa ti se alature.

FECIOARA

Esti increzator in propriile forte desi te afli pe un teren relativ nou, fie intr-o relatie, fie la locul de munca. Increderea aceasta iti va atrage in scurt timp si succesul.

BALANTA

Discutia avuta cu un prieten drag ti-a cam zdruncinat universul. Chiar daca nu ti-a placut prea mult ce ti s-a spus, iar reprosurile aduse te-au ranit, trebuie sa recunosti ca a avut dreptate.

SCORPION

Nu este momentul sa implementezi inca ideile pe care le ai, petru ca drumurile ti se vor deschide in lunile urmatoare. Pana atunci, axeaza-te pe discutii, intalniri, participari la diverse evenimente mondene, unde vei avea ocazia sa cunosti persoane interesante si dornice sa te sustina.

SAGETATOR

Energie maxima, chef de vorba, dorinta de socializare si idei deosebite. Incepi cu dreptul o zi pozitiva, in care puterea ta de convingere va juca un rol foarte foarte important in asocierile pe care urmeaza sa le faci.

CAPRICORN

Ar trebui să laşi orgoliul deoparte şi să apelezi la ajutorul unui prieten. Se pare că nu mai eşti capabil să duci la bun sfârşit un proiect, de unul singur, aşa încât ai nevoie de forţe proaspete.

VARSATOR

Te vei revolta impotriva oricarei oprelisti ridicate de autoritati -de la sefi la parinti sau la rude mai in varsta- si vei lupta pentru drepturile tale. Este in regula sa o faci, atat timp cat te folosesti de ratiune si nu apelezi la mijloace de constrangere a vointei celor din jur.

PESTI

Încearcă ceva diferit, ieşi din rutina în care te scalzi de ceva timp. Ai nevoie să-ţi foloseşti imaginaţia şi resursele interioare.