17 martie 2016

BERBEC

Esti singurul in masura sa isi ia propria viata in maini. Ai talent, demonstreaza de ce esti capabil!

TAUR

Exista exceptii de la fiecare regula, dar astazi va trebui sa-ti amintesti dictonul care spune: „scopul scuza mijloacele”. Chiar daca nu vei juca corect, macar vei ajunge la destinatia pe care ti-o doresti. Dupa aceea vei evalua si pagubele produse, dar acum este momentul sa actionezi.

GEMENI

Perfectionism la maxim, insa ce te faci daca taraganezi lucrurile la nesfarsit in cautarea solutiei celei mai bune? Ofertele curg pe langa tine, la fel si potentialii clienti, iar tu te pierzi in detalii pe care, daca le-ai analiza mai cu atentie, ai vedea cat de inutile sunt.

RAC

Ai nevoie sa-ti pui ordine in lucruri, pentru ca de la ordinea din casa, te vei bucura de ordine si pace sufleteasca.

LEU

,,Graba strica treaba” spune o vorba inteleapta. Ar fi mai bine ca astazi sa inveti sa respiri adanc, sa numeri pana la zece si apoi sa iei decizii sau sa actionezi.

FECIOARA

In trecut, ai amestecat munca cu viata personala si asta a fost o mare greseala. S-ar putea ca astazi sa platesti consecintele faptelor tale.

BALANTA

Vei reusi sa-ti consolidezi viata profesionala, sa-ti gasesti un serviciu mai bun sau sa scapi de un sef nesuferit. Este o zi a schimbarilor pozitive pentru tine.

SCORPION

Dupa o perioada de calm si pace, intra in viata ta o veche poveste de iubire, care iti intoarce linistea cu susul in jos. Chiar daca incepi un joc periculos, vei savura fiecare secunda la maxim.

SAGETATOR

Ai de luat o decizie si iti recomand sa apelezi la ratiune.Nu te lasa purtat de emotii si sentimente, pentru ca te vor influenta negativ. Daca pui totul intr-un algoritm logic, vei avea numai de castigat.

CAPRICORN

Dupa un adevarat taifun in paradisul conjugal, lucrurile incep sa se aseze in matca lor. Spre surprinderea ta descoperi o fata noua a partenerului tau, iar dragostea incepe sa te cuprinda incetul cu incetul.

VARSATOR

La capitolul comunicare nu stai prea bine. Te enervezi, spui lucruri dureroase si apoi te plangi ca lumea nu te intelege. Ajusteaza tonul, moduleaza vocea si transmite informatiile frumos ambalate pentru a fi bine receptionate de cei din jur.

PESTI

Vei bifa succes dupa succes, cu o singura conditie: sa nu te lasi manipulata emotional de cei din jur. Unii vor incerca sa te faca sa abandonezi deciziile luate, insa tine-te tare si nu devia de la drumul ales.