20 martie 2016

BERBEC

Astazi apar oportunitati deosebite pentru a-ti cladi un nume si o reputatie. S-ar putea sa fii promovat, sa ti se propuna o crestere salariala si sa fii apreciat pentru activitatile facute.

TAUR

Ti-ai asumat o sarcina dificila, iar acum presiunile care se exercita asupra ta te fac sa te intrebi daca esti omul potrivit la locul potrivit. Nu dezarma si nu bate in retragere.Asuma-ti deciziile luate pentru ca depind si altii de tine.

GEMENI

Sectorul afacerilor este excelent aspectat astazi. Te bucuri de un potential maxim de castiguri financiare.

RAC

Ai energie, iar faptul ca partenerul te sustine in tot ce faci iti confera o stare de liniste suplimentara.

LEU

Esti imprastiat, iti lipseste focalizarea, te preocupa lucrurile neinsemnate si se pare ca te indepartezi tot mai mult de obiectivele propuse.

FECIOARA

Incearca sa nu mai fi atat de dur cu tine si nu iti mai pune standarde atat de ridicate. Esti om si este uman sa gresesti din cand in cand.

BALANTA

Astazi este o zi a romantismului, a iubirii si a spiritului artistic. Vei fi atras de lucruri frumoase, de povesti de dragoste si imaginatia ta va fi debordanta.

SCORPION

Femeile scorpion s-ar putea sa fie mai geloase decat de obicei, insa nu e nicio tragedie: uneori, pentru a-ti condimenta relatia, este nevoie si de cateva “scene” dramatice.

SAGETATOR

Nu ar strica sa faci o vizita pe la banca ca sa vezi cum mai stai cu platile si investitiile pe care le faci. Pe undeva s-a strecurat o greseala sau o intarziere si numai tu poti descurca situatia.

CAPRICORN

De ceva timp, ai lucrat mult la schimbarea directiei de viata, renuntand la oameni, la locuri si la lucruri. Ai ales sa iei o asemenea decizie, fiind hotarat sa-ti schimbi viata complet si sa pornesti de la zero. Se pare ca decizia a fost buna, iar acum te simti eliberat.

VARSATOR

Esti plin de voie buna si reusesti sa ii mobilizezi exemplar si pe cei din jur. S-a terminat cu zilele in care iti plangeai de mila, acum esti gata sa explorezi necunoscutul si sa te bucuri de ce descoperi.

PESTI

Vei fi vulnerabil astazi la tot ce tine de comunicare, de la cea mai simpla negociere pana la cea mai complicata discutie. Incearca sa eviti sa negociezi in urmatoarele ore, pentru ca s-arr putea sa iti joci prost cartile.