21 iulie 2016

BERBEC

Vei fi pe deplin constient de implicatiile actiunilor tale si te vei afirma cu usurinta. Este o zi perfecta pentru apropieri sentimentale.

TAUR

Cineva te-ar putea face sa observi avantajele unei situatii. La serviciu, vei fi mai inclinat sa executi decat sa coordonezi. In dragoste, numai cu rabdare vei ajunge la rezultatele dorite.

GEMENI

Este o zi favorabila atat din punct de vedere creativ, cat si sentimental. Nu iti recomand speculatiile financiare, pentru ca poti pierde sume importante de bani.

RAC

Astazi este un moment excelent pentru a accelera ritmul. Vei avea energie si elan. In dragoste s-ar putea ca aparitia neasteptata a unui vechi iubit sa redeschida rani adanci.

LEU

Chiar daca acum esti destul de furios pe turnura pe care au luat-o lucrurile, ar fi bine sa iti amintesti ca timpul linisteste si lamureste toate situatiile.

FECIOARA

Va trebui sa te adaptezi unor circumstante noi. Prietenii iti vor solicita prezenta. In viata de cuplu, o mica discutie ti-ar putea schimba viziunea asupra lucrurilor.

BALANTA

Comunicarea cu o ruda apropiata devine din ce in ce mai complicata. Nu gasesti solutii pentru acest blocaj,insa, in astfel de situatii, cea mai buna rezolvare este sa ai rabdare sa se regleze lucrurile de la sine.

SCORPION

Esti plin de atitudine pozitiva iar aceasta energie pe care o manifesti fara nicio retinere va atrage tot felul de lucruri minunate.

SAGETATOR

Astazi ar fi recomandat sa fii atent la izbucnirile de manie care iti pot da lumea peste cap.

CAPRICORN

Ai chef de distractie, de amuzament si de petreceri. Incearca totusi sa lasi acestea pentru sfarsitul zilei, cand iti vei fi incheiat toate activitatile la birou. Altfel daca nu te aduni, risti sa faci greseli destul de serioase in hartii si acte.

VARSATOR

Este o zi propice tuturor activitatilor care necesita imaginatie. Nu vei renunta la confort, deci nu ezita sa faci cheltuieli mai mari pentru a ti-l asigura.

PESTI

In incercarea de a exprima o idee, de a lua apararea unui coleg, sau pur si simplu din dorinta de a deveni mai vocal si de a te impune, s-ar putea sa faci eroare dupa eroare.

Previziuni astrologice 2016