23 iulie 2016

BERBEC

Astazi s-ar putea sa fie ziua ta norocoasa. Nu numai ca imaginatia ta te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii pentru situatii complicate, dar iti atrage si o multime de persoane dispuse sa te ajute.

TAUR

Relatia cu o ruda de sex masculin se imbunatateste din ce in ce mai mult. Dupa o perioada tensionata, in sfarsit se pare ca ati gasit calea sa ingropati securea razboiului.

GEMENI

Nu te grabi sa dai un raspuns ferm in privinta unei plecari in strainatate.Vor aparea unele piedici asa incat astazi este o zi nefavorabila deciziilor importante.

RAC

A sosit timpul sa iei in calcul o potentiala schimbare a locului de munca. Lucrurile nu mai merg de mult cum iti doreai si salariul este mult prea mic. E nevoie sa faci o transformare.

LEU

Viata iti da astazi o lectie destul de dura. Unii oameni mai si ies din viata noastra, asa incat accepta schimbarile de anturaj prin care vei trece.

FECIOARA

Simti profund si intens nevoia sa incep un nou drum in viata. Poate ca e vorba de inceperea unei diete sau a unui stil de viata mai sanatos, fie doresti sa schimbi ceva la locul de munca si in colaborarile pe care le ai.

BALANTA

Te raportezi prea mult la cei din jur. Daca fericirea ta depinde de ce face o alta persoana, atunci chiar ai o problema serioasa!

SCORPION

Tii minte propozitia in care se afirma ca ceea ce emiti in interior se reflecta in exterior? Incearca sa tii cont de emotiile tale astazi pentru ca ele vor determina modul in care se desfasoara ziua.

SAGETATOR

Este posibil sa te preocupe o problema profesionala. Ar fi necesar sa iti evaluezi sansele inainte de a lua o decizie. Astfel, vei putea profita de fiecare clipa.

CAPRICORN

Treci printr-o perioada austera din punct de vedere financiar. Intr-o mare masura si tu esti responsabil pentru ca ai cheltuit toti banii nechibzuit. Acum vei invata lectia cumpatarii.

VARSATOR

Iti recomand prudenta in relatiile de la locul de munca. Un coleg care se bate cu pumnul in piept ca te sustine neconditiont s-ar putea sa te sape si sa incerce sa iti ocupe pozitia.

PESTI

O ruda mai tanara s-a complicat in niste situatii foarte ciudate si va pune pe toti intr-o ipostaza mai putin placuta. Chiar daca este bine sa ajuti rudele, incearca totusi sa adopti o pozitie detasata.

Previziuni astrologice 2016