24 iulie 2016

BERBEC

Esti destul de subiectiv si tinzi sa proiectezi asupra altora propriile nemultumiri. Incearca sa adopti o pozitie mai detasata.

TAUR

Problema cu care te confrunti astazi este lipsa perseverentei sau incapacitatea de a lua o decizie atunci cand esti stresat.  De multe ori, ezitarile te pot costa foarte mult in viata si timiditatea nu iti este cel mai bun aliat.

GEMENI

Esti provocat sa dai un raspuns intr-o chestiune foarte importanta privind inceperea unei afaceri. Iti recomand sa nu te pripesti. Inca nu detii toate informatiile si risti sa te implici in lucruri care ti-ar aduce mai degraba pierderi decat castiguri.

RAC

S-ar putea sa primesti niste notificari pentru ca nu ti-ai achitat niste taxe sau impozite. Va fi nevoie sa clarifici urgent situatia pentru a nu plati amenzi usturatoare.

LEU

Evenimentele vor evolua in directia aspiratiilor tale. Ai putea primi vestile mult asteptate. Veiavea ocazia sa faci progrese intr-un domeniu care te intereseaza.

FECIOARA

Este  o zi buna pentru a te ocupa de o afacere ori de un proiect, mai ales daca este necesara reactivarea unor relatii, pentru ca vei gasi oamenii de care ai nevoie.

BALANTA

Este o zi potrivita pentru a concretiza un proiect. Vei fi cerebral si nu vei fi tentat sa visezi cu ochii deschisi. In intimitate, este posibil ca partenerul sa ti se para prea ocupat, iar asta sa te irite.

SCORPION

In sfarsit ai invatat sa te respecti si pe tine! Astazi a sosit momentul sa te ocupi si tu de tine, fara sa te mai transformi in cel care solutioneaza problemele tuturor, oricand, la orice ora!

SAGETATOR

Astazi devii vedeta fara sa iti doresti neaparat acest lucru. Esti euforic, dinamic si ii fascinezi pe toti cu energia debordanta pe care o ai.

CAPRICORN

Cand doi se cearta, cu siguranta ca nu trebuie sa intervii!Abtine-te sa interpretezi rolul judecatorului care aduce pacea, pentru ca risti sa fii tarat intr-un conflict,fara voia ta.

VARSATOR

Relatia cu sotul sau cu sotia este supusa unor transformari profunde.Daca iti doresti ca sa continuati sa fiti un cuplu, e momentul sa porti o discutie sincera si deschisa pentru a clarifica nemultumirile amandorura.

PESTI

,,Cu rabdarea treci marea”  se spune si va trebui sa dai dovada de multa rabdare ca sa treci oceanul de probleme care ti se pare ca se intinde la orizont. Din fericire insa pentru tine, toata aceasta situatie se linisteste in cateva zile.

Previziuni astrologice 2016

Calendar Astral 2016