24 martie 2016

BERBEC

Se anunta o zi intensa, in care vei primi vesti bune de peste hotare si planifici fie o plecare, fie urmeaza sa primesti musafiri de la drum lung.

TAUR

S-ar putea sa te ciocnesti de o multime de blocaje si incapatanarea celor din jur sa te descurajeze profund intr-un proiect la care lucrezi. Poate ca ar fi mai bine sa faci astazi o pauza de la treburile tale si sa te relaxezi.

GEMENI

S-ar putea sa descoperi o sursa neasteptata de  bani: fie e vorba de un partener cu un card de credit destul de gras, fie se aduce in discutie o mostenire.

RAC

Povestea unui prieten te impresioneaza profund. Ai dori sa il ajuti dar nu ai nici resursele si nici putearea sa il sustii.Totusi o vorba buna si un cuvant de incurajare nu costa nimic, asa incat il poti sprijini moral.

LEU

Starea de sanatate a unei rude, a unei persoane in varsta sau a unui prieten apropiat te ingrijoreaza. Poate fi vorba de niste aritmii cardiace sau niste probleme cerebrale, insa chiar daca acum situatia poate parea mai critica, vei vedea ca in urmatoarele zile tratamentul prescris de medici va incepe sa isi faca efectul.

FECIOARA

Te implici mult prea mult in problemele de la serviciu, in timp ce relatia de cuplu are serios de suferit. Partenerul se simte neglijat si iti atrage deja atentia ca nu te indrepti in directia buna. Daca nu vrei sa te trezesti intr-o zi ca relatia s-a incheiat, iti sugerez sa remediezi situatia cat de repede poti.

BALANTA

Daca ti se cere sa faci o alegere astazi, invata sa-ti urmezi inima. Instinctele iti vor oferi solutia cea mai potrivita pentru tine.

SCORPION

Te joci cu focl si risti sa te arzi! Incearca  sa nu mai duci vorba dintr-o parte in alta si axeaza-te mai ales pe problemele tale. Cei din jur se pot descurca perfect si fara sfaturile tale.

SAGETATOR

Urmeaza niste zile mai tensionate, predispozitia catre cearta creste, dar cu abilitatea ta innascuta si particulara de a evita conflictele vei reusi sa faci fata cu brio oricaror provocari.

CAPRICORN

Cei din jur te asalteaza cu tot felul de pretentii, care mai de care mai ciudate si mai excentrice. S-ar putea sa te copleseasca cu energia lor, asa incat, astazi este momentul perfect sa-ti trasezi teritoriu.

VARSATOR

Te pregatesti de o plecare, de un drum mai lung sau de o deplasare in interes de serviciu. Verifica totusi sa nu uiti ceva important acasa,cum ar fi documente,hartii sau chiar cheile de la apartament.

PESTI

Este in regula sa asculti o data, de doua ori problemele altora, insa incearca totusi sa nu te transformi in psihologul de serviciu al nimanui.