25 iulie 2016

BERBEC

Ai un simt al umorului sanatos si de multe ori poti depasi situatiile tensionate ale acestei zile cu o gluma bine plasata, care relaxeaza atmosfera si ii destinde si pe interlocutorii tai.

TAUR

Pe plan sentimental, te vei simti foarte bine cu persoana iubita, iar conversatiile vor fi pline de invataminte. La serviciu, este posibil sa fii cam sever cu persoanele mai putin instruite.

GEMENI

Esti o persoana eficienta cand trebuie sa organizezi grupurile de oameni si sa-i motivezi, astfel incat sa-si manifeste talentele. Cel mai mult te implineste ipostaza de lider.

RAC

Niste conflicte ce pareau aplanate, izbucnesc din nou cu si mai mare intensitate. Incearca sa pastrezi o pozitie neutra si nu te grabi sa raspunzi provocarilor ce ti se lanseaza.

LEU

Comunicarea este destul de virusata stazi. Asigura-te ca cei apopiati tie inteleg cu adevarat ce doresti sa le transmiti.

FECIOARA

Nu uita ca ceea ce simti in interior se relecta in exterior, asa incat solutia pentru blocajele cu care te confrunti acum este extrem de simpla si la indemana: schimba modul in care gandesti si priveste cu optimism la ziua de maine.

BALANTA

Astazi este o zi senina si lipsita de griji, mai ales pentru ca stii sa rezolvi toate lucrurile intr-un mod frumos, fara a deranja pe nimeni.

SCORPION

Ar fi important sa acorzi o mai mare atentie carierei si imaginii tale publice. Te-ai cam neglijat in ultima perioada si acum este momentul sa te ocupi din nou de tine.

SAGETATOR

Ti se vor face propuneri interesante, insa iti recomand sa fii prudent si sa mai evaluezi situatia. Nu chiar tot ce ti se spune este si adevarat.

CAPRICORN

Este o zi excelenta pentru a indeplini o sarcina, pentru ca vei intui toate oportunitatile foarte rapid. Nu vei avea nici o dificultate ina-ti exprima clar opiniile.

VARSATOR

Apropiatii vor fi in asentimentul tau si nu vor dori sa se bage prea mult in viata ta, asa cum a facut-o pana acum. Daca simti o oarecare nervozitate, fa-ti timp sa te destinzi. Un moment de solitudinte iti va face bine.

PESTI

Relatiile tale cu persoanele aflate in functii de conducere sunt cordiale. Daca esti chiar tu intr-o astfel de pozitie, vei constata ca esti respectat pentru experienta ta.

Previziuni astrologice 2016

Lecturile recomandate