25 martie 2016

BERBEC

Ti se propune o avansare. Chiar daca te maguleste, iti este frica de responsabilitatile care deriva din asta.Iti recomand sa accepti aceasta provocare pentru ca vei invata multe lucruri noi.

TAUR

Invata sa fii prudent. Cineva incearca sa te discrediteze, asa incat luciditatea ta este necesara astazi, pentru a-i deturna atentia de la tine.

GEMENI

Sentimentele vor fi exprimate cu naturalete. Atmosfera generala va fi placuta si vor fi avantajate in mod special negocierile.

RAC

Invata sa pui limite pentru a te bucura de pace si de liniste.

Astazi, vei fi plin de pofte. Vei manca mult, s-ar putea chiar sa ai unele excese bahice. Cuvantul zilei este ,,cumpatare”.

LEU

Vizita unor prieteni te bucura nespus.Vei fi informat cu ultimele noutati si vei petrece momente placute in compania celor dragi.

FECIOARA

Astazi sunt incurajate discutiile, comunicarea si orice alta activitate care vizeaza interactiunea sociala.

BALANTA

Daca esti om de afaceri, va trebui sa astepti o vreme pana se mai linistesc lucrurile. Nu este perioada potrivita nici pentru achizitii,nici pentru semnari de contracte.

SCORPION

Ai lucrat foarte mult in ultima perioada, iar astazi este ziua perfecta sa iei o pauza si sa-ti reactivezi prietenii.

SAGETATOR

Se simte multa tensiune emotionala si s-ar putea sa existe o disensiune intre ce simti, ce doresti si ce manifesti. Dai semne de multa dezorganizare, asa ca iti recomand sa-ti clarifici in aceste zile intentiile si sa-ti stabilesti cu precizie directia spre care te indrepti.

CAPRICORN

Optimismul tau caracteristic te va scoate astazi din orice problema.Inainte de a pleca urechea la zvonuri verifica daca informatiile sunt corecte.Cineva va incerca sa se joace cu mintea si nervii tai.

VARSATOR

La locul de munca apar potentiale surse de conflict intre tine si sefii tai insa, din fericire, casa comunicarii este foarte frumos aspectata. Poti negocia, poti obtine exact ce iti doresti, daca scoti la lumina logica si coerenta cu care te-au inzestrat astrele.

PESTI

Nu te asteapta la vesti prea bune din strainatate. Fie rupi o relatie, fie actele pe care le asteptai intarzie sa soseasca, ori poate ca cineva aflat peste hotare are niste probleme, iar vestile te afecteaza.