26 iulie 2016

BERBEC

Indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea, astazi a fi important sa iti manifesti intuitia, creativitatea si talentele artistice.

TAUR

Ii vei influenta pe cei din anturaj. Marea energie pe care o ai iti va da impulsul necesar pentru rezolvarea unei probleme. Intalneste-te cu prietenii.

GEMENI

Te simti obosit, nu ai chef de viata si ai prefera sa-ti petreci ziua in pat decat la birou. Din pacate, te asteapta mult prea multe de rezolvat ca sa-ti permiti acum acest lux.

RAC

Astazi descoperi noi ipostaze ale personalitatii tale; esti o persoana creativa, plina de imaginatie si de simt artistic. In tine zace latent o mare sensibilitate  care asteapta sa fie scoasa la iveala si sa prinda contur.

LEU

Iti recomand sa amani deciziile importante pe o alta zi. Astazi astrele nu sunt de partea ta si poti face greseli strategice de anvergura.

FECIOARA

Atunci cand un proiect se blocheaza, nu mai insista inutil. Lasa sa treaca cateva zile si cu siguranta ca vei descoperi ce a cauzat incurcatura.

BALANTA

Te-ai impotmolit intr-un ocean de hartii, acte, cereri si tot felul de ciudatenii birocratice. Din fericire o femeie iti sare in ajutor si te ajuta in cateva zile sa depasesti aceasta situatie.

SCORPION

In ultima perioada ai raspuns prompt tuturor solicitarilor celor din jur. Mila pe care ai aratat-o celor in suferinta te-a facut sa te implici prea mult in problemele lor si iti consuma timp, energie si te afecteaza emotional.

SAGETATOR

O situatie ambigua ti-ar putea cauza unele neplaceri. Vei oscila intre simtul datoriei si propriilor dorinte. Capacitatea ta de a asculta va fi foarte apreciata.

CAPRICORN

Pleci la un drum unde vei face rost de bani. Fie cineva te ajuta cu un imprumut, fie primesti o mostenire, fie discutiile pe care le vei purta vor deschide niste oportunitati de afaceri

VARSATOR

Astazi esti in plina forma si s-ar putea sa te preocupe, mai ales, infatisarea. Este o zi potrivita sa incepi o dieta sau un nou stil de viata.

PESTI

S-ar putea sa primesti vesti de la un prieten din copilarie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grabi sa dai un raspuns pana nu evaluezi cu atentie situatia.

Lecturi recomandate