28 iulie 2016

BERBEC

Esti pasional si persoana iubita remarca imediat aceasta atitudine. Daca esti singur, ai mari sanse sa intalnesi pe cineva cu care sa traiesti o frumoasa poveste de iubire.

TAUR

La locul de munca poti avea parte de multe surprize. Este multa agitatie, insa asta implica multa oboseala. Pleaca sefi, vin sefi noi, pleaca colegi si s-ar putea sa fii propus pentru o promovare.

GEMENI

Nu te simti obligat sa iei o decizie pe care nu o doresti. Analizeaza avantajele si dezavantajele si lasa ca timpul sa aiba ultimu cuvant de spus.

RAC

Te vei simti mult mai bine daca te vei detasa putin de o persoana prea posesiva si invadatoare. Ai nevoie sa petreci ceva timp cu tine si sa te gandesti la problemele tale.

LEU

Siguranta este importanta pentru tine si esti dispus chiar sa renunti la un anumit grad de libertate numai pentru a obtine acest sentiment.

FECIOARA

In familie o ruda pare sa aiba niste probleme de sanatate si aceasta situatie te ingrijoreaza peste masura. Nu prea ai cum sa o ajuti insa o poti sustine moral.

BALANTA

Astazi fie esti foarte dragut si atent cu cei din jur, fie te inchizi in propria cochilie atat de mult, incat poti deveni irascibil si agresiv verbal daca cineva incearca sa-ti invadeze intimitatea.

SCORPION

Esti propus sef de proiect sau esti invitat sa accepti o pozitie mai inalta. Desi este flatanta oferta, mai gandeste-te. S-ar putea ca raportul finante- munca sa nu fie echitabil.

SAGETATOR

Relatiile cu cei din jur vor fi pasnice. Cineva din anturaj iti va arata afectiune, iar oamenii vor aprecia proiectele tale.

CAPRICORN

Astazi incepi ziua cu o stare de spirit fantastica si cu chef de treaba, dar si de conversatie. Vorbesti cu toata lumea, esti optimist si jovial.

VARSATOR

Cheltuielile necesare vietii de zi cu zi si bugetul de care dispui sunt complet neechilibrate. Din fericire gaseti un prieten dispus sa te imprumute pana la salariu.

PESTI

Daca un prieten nu este capabil sa treaca peste o mica eroare pe care ai facut-o, atunci e cazul sa inchei aceasta relatie.

Cateva lecturi recomandate ...