29 iulie 2016

BERBEC

Te poti afirma, poti purta discutii importante si s-ar putea chiar sa fii propus pentru o functie de raspundere sau sa fii pe o lista de promovari.

TAUR

Inarmeaza-te cu rabdare! Astazi vei invata cat de importanta este asteptarea in bunul mers al unor evenimente.

GEMENI

Ar fi recomandabil sa iti pui putina ordine in hartii, acte, proiecte. In ultima perioada ai muncit mult si ai neglijat zona birocratica, care include plata taxelor sau datoriilor la stat.

RAC

Se pare ca te-ai atasat mult mai mult deat este normal de o persoana la care tii. Incearca sa iti tii sub control emotiile pentru ca risti sa o pui pe fuga cu atata posesivitate.

LEU

Cineva incearca sa se debaraseze de tine insa nu prea stie cum sa se exprime. Desi intuiesti cam ce are in cap, te joci cu nervii sai ca sa vezi pana unde poti intinde coarda.

FECIOARA

Astazi birocratia iti da batai de cap. S-ar putea sa descoperi ca nu prea ai fost atent la documente si au ramas ceva facturi si impozite neplatite.

BALANTA

Chiar daca iti place sa traiesti confortabil, nu te mai hazarda la cumparaturi ce iti depasesc bugetul. Risti, din nou, sa ramai fara bani si sa imprumuti de la prieteni.

SCORPION

Inainte de a te grabi sa aduci critici celor din jur, obeserva-i cu atentie. S-ar putea sa aiba un motiv pentru modul in care se comporta in felul in care o fac.

SAGETATOR

Este important sa lucrezi cu sensibilitatea si emotiile tale, mai ales astazi cand pe cer este mare agitatie. Si capacitatea de a empatiza cu ceilalti, de a le trai propriile emotii, de a-i ajuta si de a le oferi solutii pentru a iesi dintr-un impas.

CAPRICORN

Astazi iti recomand sa fii foarte atent la toata corespondenta: o scrisoare de creditare sau un document important s-ar putea sa se rataceasca si sa provoace ceva incurcaturi organizatorice prin disparitia sa.

VARSATOR

O ruda s-ar putea sa-ti ceara sfatul intr-o chestiune personala, dar nu te implica prea mult in problemele sale; este perfect capabil sa si le rezolve si singur.

PESTI

Desi nu vrei sa provoci conflicte, fara voia ta ai dezvalut un secret important. Din pacate scuzele nu solutioneaza problema creata.

Cristalele miraculoase, zodiile si astrologie ...