30 iulie 2016

BERBEC

Te bucuri ca un copil pentru un cadou primit de la o persoana draga. Esti fericit si relaxat. Se anunta o zi minunata, iar dupa-amiaza sunt avantajate iesirile in oras in compania prietenilor.

TAUR

Atentie la modul in care iti gestionezi banii. S-ar putea ca sa faci niste investitii proaste, care pe termen lung sa iti aduca blocaje si pierderi financiare.

GEMENI

Desi inca este la nivel de plan si strategie, un proiect incepe sa se contureze tot mai clar. Abia astepti sa il pui in practica.

RAC

In loc sa te arunci cu capul inainte si sa faci greseli, mai bine abordeaza politica “pas cu pas”. In caz ca apar erori, le vei putea remedia din mers.

LEU

Nu fi prea exigent cu tine astazi pentru ca nu vei avea prea multa enerie de consumat. Iti va prinde bine rutina. Viata sentimentala va fi stabila.

FECIOARA

Se pare ca esti tarat, fara voia ta intr-un proces sau un litigiu. Chiar daca la primavedere aceasta te panicheza, nu iti fa griji. Totul se va rezolva in favoarea ta.

BALANTA

In relatia ta personala situatia e cam ambigua. Partenerul cand vrea sa continue, cand vrea sa puna punct iar tu vei dori sa stii exact in ce situatie te afli. Nu ezita sa pui intrebari ca sa iti clarifici pozitia.

SCORPION

In loc sa-i obosesti pe toti cu plangerile si comentariile tale, incearca sa le soliciti ajutorul concret. Este momentul sa treci la fapte, nu sa ramai cantonat in zona vorbelor.

SAGETATOR

Gandesti prea mult si intorti o situatie pe toate partile. Incearca o abordare mai simpla si vei vedea cat de eficient vei deveni.

CAPRICORN

Finantele si investitiile sunt cele doua coordonate ale acestei zile. O ruda sau un prieten apropiat te ajuta cu o suma de bani.

VARSATOR

O persoana simpatica ti-a atras atentia si iti face inima sa bata mai repede. Chiar daca esti extrem de ocupat si ai multe proiecte in desfasurare, iti recomand sa acorzi timp si sufletului tau.

PESTI

Astazi vei fi surprins de viteza cu care se desfasoara lucrurile. Pus in fata unei situatii fara iesire, va trebui sa iei niste decizii radicale, care s-ar putea sa-ti schimbe cursul vietii. Bazeaza-te pe instincte pentru ca ele iti vor oferi cea mai buna varianta.

Lecturi de weekend ...