31 iulie 2016

BERBEC

Esti ingrijorat pentru o ruda sau pentru partenerul tau, care se confrunta cu unele probleme la serviciu. Nu ai cum sa-l ajuti prea mult decat sa il asculti atunci cand isi varsa suferinta.

TAUR

O persoana apropiata are nevoie de sustinerea si ajutorul tau. Ii vei oferi cele mai bune solutii pentru problemele cu care se confrunta, insa depinde de ea in totalitate daca va urma sugestiile tale.

GEMENI

Tendinta de a-ti arata nerabdarea in fata celorlalti, s-ar putea sa dea nastere la tot felul de conflicte. Ai grija la ce spui, cat spui si mai ales, la tonul vocii, pentru ca in unele situatii vei fi gresit inteles.

RAC

Invata ca esti om, invata sa-ti exprimi sentimentele si emotiile. Nu te teme sa-ti arati din cand in cand si vulnerabilitatea.

LEU

Tine minte informatiile pe care le vei primi in cadrul unei discutii intime. Iti vor fi de ajutor pe termen lung.

FECIOARA

Comunicarea este eficienta, insa destul de sarcastica pe alocuri. Astazi insa, dincolo de usoarele tensiuni in comunicare, este o zi excelenta pentru calatorii si exista premise frumoase pentru castiguri.

BALANTA

Astazi vei fi prins in tot felul de activitati la serviciu asa incat viata familiala va intra intr-un con de umbra.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa primesti o sponsorizare importanta, care te va ajuta sa iti continui studiile sau proiectele incepute de curand.

SAGETATOR

Iti recomand sa-ti folosesti intuitia la maximum, mai ales in niste chestiuni birocratice. Te poti ciocni de acte prost completate, de formulare gresit tiparite, dar perspicacitatea ta va identifica problemele si le va solutiona din mers.

CAPRICORN

Astazi este o zi dedicata „copilului” tau interior. Bucura-te de viata, distreaza-te, fa-ti toate poftele care iti trec prin cap.

VARSATOR

Astazi aducem o veste buna pentru tine. Lipsa banilor sau dezinteresul celorlalti fata de proiectele tale s-au incheiat. Se pare ca ai gasit un sponsor dornic sa te sustina in toate ideile.

PESTI

O intalnire neasteptata s-ar putea sa dea nastere la o poveste de iubire. Chiar si tu vei fi surprins de viteza cu care se desfasoara evenimentele, insa iti recomand sa te bucuri de toata aceasta noua situatie creata.

Previziuni astrologice pentru cele 12 zodii