5 iunie 2016

BERBEC

Te indragostesti iremediabil de o persoana mai excentrica sau cu un statut social complicat. Nu te inhiba, ci pur si simplu bucura-te de emotia iubirii.

TAUR

Comunicarea cu o ruda apropiata devine din ce in ce mai complicata. Nu gasesti solutii pentru acest blocaj, insa, in astfel de situatii, cea mai buna rezolvare este sa ai rabdare sa se regleze lucrurile de la sine.

GEMENI

Intuitiv si perspicace, esti un bun diplomat si stii sa vorbesti cand trebuie cu cine trebuie si mai ales, cat trebuie. Totusi, daca esti provocat, pierzi complet contactul cu realitatea si poti arunca cuvinte grele si dureroase.

RAC

Toata lumea se pare ca te place. Esti o persoana onesta, deschisa si placuta. Totusi, daca aruncam o privire asupra vietii tale, cu siguranta ca vom descoperi unele probleme relationale acolo.

LEU

Esti un mediator excelent si intotdeauna cauti un partener activ si competent. Esti o persoana deschisa socializarii si iti place sa te alaturi grupurilor de oameni, pentru a simti viata in plinatatea ei.

FECIOARA

Astazi s-ar putea sa fie ziua ta norocoasa. Nu numai ca imaginatia ta te ajuta sa gasesti cele mai bune solutii pentru situatii complicate, dar iti atrage si o multime de persoane dispuse sa te ajute.

BALANTA

Iubesti tot ce e practic si logic. Astazi iti vei dori sa preiei controlul unor situatii si vei da dovada de un simt organizatoric neobisnuit.

SCORPION

Relatia cu o ruda de sex masculin se imbunatateste din ce in ce mai mult. Dupa o perioada tensionata, in sfarsit se pare ca ati gasit calea sa ingropati securea razboiului.

SAGETATOR

Nu te grabi sa dai un raspuns ferm in privinta unei plecari in strainatate.Vor aparea unele piedici asa incat astazi este o zi nefavorabila deciziilor importante.

CAPRICORN

A sosit timpul sa iei in calcul o potentiala schimbare a locului de munca. Lucrurile nu mai merg de mult cum iti doreai si salariul este mult prea mic. E nevoie sa faci o transformare.

VARSATOR

Tii minte propozitia in care se afirma ca ceea ce emiti in interior se reflecta in exterior? Incearca sa tii cont de emotiile tale astazi pentru ca ele vor determina modul in care se desfasoara ziua.

PESTI

Problema cu care te confrunti astazi este lipsa perseverentei sau incapacitatea de a lua o decizie atunci cand esti presat.  De multe ori, ezitarile te pot costa foarte mult in viata si timiditatea nu iti este cel mai bun aliat.