7 iunie 2016

BERBEC

Astazi fie esti foarte dragut si atent cu cei din jur, fie te inchizi in propria cochilie atat de mult, incat poti deveni irascibil si agresiv verbal daca cineva incearca sa-ti invadeze intimitatea.

TAUR

Siguranta este importanta pentru tine si esti dispus chiar sa renunti la un anumit grad de libertate numai pentru a obtine acest sentiment.

GEMENI

Se pare ca esti pus pe cheltuit bani si te arunci in tot felul de cumparaturi neproductive. Incearca sa fii mai cumpatat pentru ca sunt zile lungi pana la salariu.

RAC

Este important sa lucrezi cu sensibilitatea si emotiile tale, mai ales astazi cand pe cer este mare agitatie. Si capacitatea de a empatiza cu ceilalti, de a le trai propriile emotii, de a-i ajuta si de a le oferi solutii pentru a iesi dintr-un impas.

LEU

Inainte de a te grabi sa aduci critici celor din jur, observa-i cu atentie. S-ar putea sa aiba un motiv pentru modul in care se comporta in felul in care o fac.

FECIOARA

In loc sa-i obosesti pe toti cu plangerile si comentariile tale, incearca sa le soliciti ajutorul concret. Este momentul sa treci la fapte, nu sa ramai cantonat in zona vorbelor.

BALANTA

Urmatoarele ore se vor axa mai ales pe sectorul familiei si al copiilor. Este timpul sa abordezi niste planuri de schimbare privind caminul si relatia cu rudele tale.

SCORPION

Ai de luat decizii importante in privinta unor acte, hartii sau situatii, insa de partea ta ai aliati puternici. Cu o astfel de sustinere in spate, nu trebuie sa iti faci nicio grija.

SAGETATOR

Ai crezut ca ai intalnit sufletul pereche, dar se pare ca priviti in directii diferite. Nu trebuie sa te simti vinovat pentru aceasta situatie.Pur si simplu uneori nu suntem capabili sa evaluam oamenii in adevarata lor lumina.Invata din asta si treci mai departe.

CAPRICORN

Banii pe care ii astepti cu nerabdare vor sosi, gratie sustinerii unui barbat care te apreciaza mult. Nu refuza intre timp ajutorul financiar al celor din jur, pentru ca in curand vei avea finantele necesare sa iti achiti datoriile facute .

VARSATOR

Azi vei interpreta gresit toate gesturile celor din jur.Te vei enerva fara motiv si apoi vei da replici usturatoare. Incearca sa te temperezi pentru ca risti ca atitudinea ta sa iti aduca multi dusmani.

PESTI

Prietenii de odinioara devin combatanti in cursa privind un loc de munca mai bun. Nu avea incredere nici in promisiunile care ti se fac, nici in cei care te asigura ca te vor sustine. Invata sa te descurci pe cont propriu.