8 iunie 2016

BERBEC

Simti nevoia sa cooperezi din ce in ce mai mult cu cei din preajma ta si esti plin de inspiratie. Aceasta atitudine iti va deschide foarte multe usi in viitorul apropiat.

TAUR

Trebuie sa inveti sa faci diferenta  intre impulsurile si sentimentele celorlalti care te pot duce pe o directie gresita si sa sondezi mai degraba propriile sentimente.

GEMENI

Daca ai un proces pe rol, atunci pregateste-te pentru o dezamagire. Fie avocatii nu isi fac treaba cum se cuvine, fie cealalta parte aduce niste martori surpriza care vor intoarce lucrurile in defavoarea ta.

RAC

Astazi dezamagirile se tin lant. Fie persoana iubita nu mai este atat de sincera pe cat credeai tu, fie vei ajunge subiectul de barfa al prietenilor .

LEU

Astazi vei construi situatiile in favoarea ta cu acuratetea cu care un chirurg de mare clasa manuieste bisturiul. Va trebui sa iei decizii importante, insa instinctul te va ajuta sa hotarasti ce e mai bine atat pentru tine,cat si pentru cei din jur.

FECIOARA

Vei  fi mult prea critic in privinta unor situatii sau a deciziilor luate de altii. Nu uita ca nu esti in masura sa judeci actiunile celor din jur, mai ales ca nici tu nu esti fara pata.

BALANTA

Desi te asteptai la un raspuns favorabil de la locul de munca, va trebui sa mai astepti putin. La final va fi cum iti vei dori, dar pana atunci te vei ciocni de multe amanari si complicatii.

SCORPION

Astazi trebuie sa incerci sa iti gasesti echilibrul, balanta si sa iti asumi responsabilitatea propriilor decizii oricat de complicat ar parea sa fie acest lucru.

SAGETATOR

Obiectivele realiste pe care ti le stabilesti te vor conduce sa tragi concluziile corecte. Este momentul sa schimbi strategia de actiune si se pare ca o femeie este dispusa sa te ajute in demersurile tale.

CAPRICORN

De multe ori suntem judecati nu dupa ce avem in cap, ci dupa infatisare, astfel incat nu va strica sa ceri ajutorul unui prieten si atazi sa dai o raita prin magazine. Ai nevoie urgenta sa-ti schimbi garderoba.

VARSATOR

Astazi realizezi capreferi sa ai relatii cu persoane care sunt mai rationale, care au un simt mult mai analitic si care de multe ori pot prelua fraiele relatiei si sa o conduca. Faci acest lucru pentru ca simti nevoia sa fii protejat emotional si fizic.

PESTI

Iti plac regulile bine definite in relatii. Ai un simt practic deosebit si te comportati chibzuit chiar si in relatia de cuplu.