8 octombrie 2016

BERBEC

S-ar putea sa fii pus intr-o situatie delicata, dar vei reusi sa iesi cu fruntea sus si nesifonat. Pe plan sentimental, astazi ai o zi extrem de favorabila. Poate ar fi bine sa te gandesti la o iesire cu partenerul sau partenera. Iar daca esti singur, ce-ar fi sa iesi in oras. Nu stii nicioadata ce poate aduce clipa!   

TAUR

Esti preocupat(a) de ceea ce se intampla la locul de munca. Poate fi vorba de o nou oportunitate, dar e important sa fii obiectiv, evaluandu-ti sansele inainte de a lua o decizie.

GEMENI

Vei stabili un echilibru in relatiile sociale cu prietenii si colegii, dar nu uita ca e de preferat sa procedezi de asa maniera incat sa tii cont de aspiratiile personale. Ar fi bine sa privesti le greselile din trecut si sa-ti amintesti lectiile invatate.

RAC

Planeta norocului iti surade astazi si te sprijina mai ales la invatatura (daca ai de sustinut un examen) si diverse probe pe care le-ai putea acea de sustinut. O pauza scurta de relaxare insa nu o sa-ti strice.

LEU

La serviciu te vei confrunta cu superficialitatea si nepasarea celor din jur. Nu te intrista, nu te consuma si obisnuieste-te cu ideea ca unele actiuni va trebui sa le faci singur. Nu toata lumea face ceea ce face din pasiune!

FECIOARA

Relatiile cu cei din jur sunt cordiale. Intentia ta de a sari in ajutorul unui prieten este laudabila, dar un dram de precautie nu strica. Evita sa dai sfaturi categorice, pentru ca, indiferent de intentiile tale, s-ar putea sa fie interpretate ca subiective.

BALANTA

Este o zi perfecta pentru a te ocupa de propriul camin. In cuplu, vei avea o conversatie in care amandoi va veti delimita teritoriul si va veti exprima asteptarile vizavi de celalalta persoana. Putin romantism nu va strica deloc!

SCORPION

Incearca sa citesti printre randuri. Astfel nu te vei lasa manipulat nici de rude si nici de prieteni. Acestia ar putea apela la latura ta de bun samaritean pentru a te convinge sa le faci treaba.

SAGETATOR

Este o zi potrivita pentru a concretiza un proiect la care visezi de ceva vreme. Vei fi progmatic si nu vei fi tentat sa visezi cu ochii deschisi. In cuplu este posibil ca partenerul sa ti se para prea ocupat, in realitate iti acorda doar spatiul de care ai nevoie in acest moment.

CAPRICORN

Esti de-a dreptul epuizat si risti sa duci problemele de la birou acasa. La locul de munca se pune multa presiune pe umerii tai ca sa termini o lucrare inainte de termen. Iti recomand sa nu te lasi influentat de aceste presiuni. Invata sa spui nu, daca termenul este nerealist!

VARSATOR

Te vor preocupa mai mult decat de obicei sanatatea si alimentatia. S-ar putea sa constati ca bunatatile carora altadata nu le puteai spune nu mai sunt chiar atat de ispititoare. Schimba macar anumite aspecte ale dietei si adauga un pic de miscare, iar rezultatele se vor vedea.

PESTI

Esti energic, esti plin de voie buna si doresti sa faci schimbari semnificative in viata ta atat pe plan profesional, cat si personal. Sfatul pentru tine ar fi sa evaluezi obiectiv prioritatile. Schimbarile prea multe, bruste si simultane pot aduce si surprize mai putin placute.  

Bine de stiut in Octombrie ...