Amitiel

Este un inger de vibratie feminina. Este considerata a fi unul din arhanghelii al caror nume a fost uitat sa fie mentionat in lista ,,oficiala”a acestor entitati. Din acest motiv este considerata a fi Arhangelul lui Dumnezeu, al Adevarului si al Dreptatii. Ea ar fi trebuit sa fie in rai, in randul celor asemeni ei, sau pe pamant, indeplinind dorintele Creatorului. In loc de aceste destinatii, ea se afla in Purgatoriu, luptandu-se pentru sufletele celor damnati care mai au pastrata o scanteie de lumina si care mai au o sansa mica de a fi mantuiti. Misiunea ei este sa ii conduca din intuneric inspre lumina.

Ea ne ajuta si ne sustine cand trebuie sa experimentam adevarul, indiferent daca ne doare sau nu. Ea scoate la lumina tot ce este intunecat si ascuns in vietile noastre, pentru a ne confrunta direct cu realitatea si pentru a putea evolua. Ne ajuta sa nu mai stagnam in negare, ci sa ne bucuram de fiecare moment al evolutiei prin constientizarea situatiei pe care o experimentam.

Daca vrei sa afli mai multe despre misiunea fiecarui inger si pentru ce anume ii poti cere ajutorul, iti recomand sa citesti articolele despre: Astrologia si religiaIngeriiAmitielBarbielHabuniahSamuelUrielChamuelYeratelZadkielTobiasMetatronEremiel etc.