Barachiel

Este unul din cei sapte arhangheli. In a treia carte a lui Enoch este descris ca fiind unul dintre printii universului, guvernand peste 496.000 de ingeri. Este unul dintre cei patru serafimi principali. Este considerat a fi ingerul norocului si al fulgerului.


El guverneaza comportamentul oamenilor si ii protejeaza pe nevinovati. El ii ajuta pe oameni sa aiba incredere in infatisarea lor si sa se bucure de abundenta. Barachiel are un simt al umorului foarte dezvoltat si aduce bucuria si rasul in viata noastra. Se spune ca atunci cand se plimba prin paduri (locul sau preferat) pe scoarta copacilor apar rugaciunile muritorilor adresate catre el, iar Barachiel are grija sa le indeplineasca imediat.


Barachiel te ajuta sa creezi si sa materializezi abunenta, iti ofera protectie in timpul furtunilor, iti confera o stare de bine, iti insufla o atitudine pozitiva, te sustine temeinic in fata incercarilor.

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre misiunea fiecarui inger si pentru ce anume ii poti cere ajutorul, iti recomand sa citesti articolele despre: Astrologia si religiaIngeriiAmitielBarbielHabuniahSamuelUrielChamuelYeratelZadkielTobiasMetatronEremiel etc.