Barbiel

Angelologia (stiinta care se ocupa de studiul numelui si faptelor ingerilor) considera ca Barbiel este unul dintre ingerii cazuti, care datorita dorintei sale intense de a fi mantuit, s-a alaturat arhanghelilor Gabriel si Uriel si prin fapte lui bune si-a gasit salvarea. Cand ii invocam pe Gabriel sau Uriel, putem primi raspuns prin intermediul lui Barbiel, care ii ajuta.

In astrologia kabalistica, luna are 28 de faze (numite ,,domiciliile lunii"), fiecare domiciliu fiind guvernat de catre un inger, iar Barbiel este unul dintre ingerii protectori.

Se spune ca Barbiel este alaturi de noi in momentul marilor schimbari. El ne ajuta si ne sustine ca sa traversam cu bine procesul dureros al metamorfozarii. Pentru ca acest inger este un adevarat luptator, simbolul sau este o sabie in flacari. Cu aceasta sabie ne protejeaza bunurile, casa, familia si copii.

Cand simti nevoia sa il invoci, este recomandabil sa aprinzi o lumanare alba ( pentru a aduce lauda lui Dumnezeu) si o lumanare galbena ( pentru a aduce lauda Puterilor din care face si Barbiel parte). 

Daca vrei sa afli mai multe despre misiunea fiecarui inger si pentru ce anume ii poti cere ajutorul, iti recomand sa citesti articolele despre: Astrologia si religiaIngeriiAmitielBarbielHabuniahSamuelUrielChamuelYeratelZadkielTobiasMetatronEremiel etc.