Chamuel

Numele lui Chamuel inseamna “cel care il vede pe Dumnezeu” sau “cel care il cauta pe Dumnezeu”. Chamuel este de obicei pe lista celor sapte arhangheli pricipali si este considerat un conducator puternic in ierarhia ingerilor cunoscuti sub denumirea de “Puteri”. 

Puterile sunt ingeri care coordoneaza protectia lumii de temeri si de energiile joase. Ei actioneaza ca niste protectori care inlatura pe oricine ar incerca sa domine lumea intr-un mod negativ. Daca va temeti de evolutia evenimentelor la nivel mondial, chemati-l pe Chamuel pentru linistire, protectie si interventie.
 
De asemenea, Chamuel protejeaza si lumea noastra personala. El ne ajuta sa descoperim aspectele importante ale vietii noastre, cum ar fi relatiile de iubire, prietenii, cariera, obiectele pierdute si chiar misiunea noastra personala in aceasta viata. Chamuel lucreaza cu noi pentru a pune temelii puternice relatiilor si carierelor noastre, astfel incat sa fie trainice, importante si sanatoase.
     
Ajuta la:

  • Gasirea carierei potrivite, a misiunii persoanle si a obiectelor pierdute
  • Edificarea si intarirea relatiilor
  • Gasirea sufletului pereche
  • Pacea mondiala

INVOCATIE

Chemati-l pe Chamuel pentru a regasi orice vi se pare ca ati pierdut. El va aude gandurile, deci il puteti chema in gand, chiar atunci cand sunteti in panica:

“ Arhanghele Chamuel, se pare ca mi-am pierdut [denumiti obiectul ori situatia]. Stiu ca nimic nu este intr-adevar pierdut, din moment ce Dumnezeu se afla peste tot si poate vedea unde se afla orice lucru. Te rog, calauzeste-ma sa gasesc ceea ce caut. Multumesc, Chamuel.”

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre misiunea fiecarui inger si pentru ce anume ii poti cere ajutorul, iti recomand sa citesti articolele despre: Astrologia si religiaIngeriiAmitielBarbielHabuniahSamuelUrielChamuelYeratelZadkielTobiasMetatronEremiel etc.