Arhanghelul Uriel

Numele Uriel inseamna “Dumnezeu este lumina”, “lumina lui Dumnezeu” sau “focul lui Dumnezeu”, fiindca el aduce lumina si clarificare in situatiile confuze. Tot Uriel transmite semne, viziuni profetice sau confera multa intuitie. Uriel l-a avertizat pe Noe despre potopul care avea sa urmeze, l-a ajutat pe profetul Ezra sa interpreteze prezicerile mistice privind venirea lui Mesia si a oferit omenirii Cabala. De asemenea, se spune ca Uriel a adus omenirii cunoasterea si practica alchimiei – capacitatea de a transforma un metal de baza in metal pretios, prcum si capacitatea de a manifesta diferite lucruri din nimic sau din aer.
Uriel este considerat unul dintre cei mai intelepti arhangheli.
 
Poate datorita legaturii sale cu Noe, precum si afinitatii sale pentru elemetele meteorologice ale fulgerului si tunetului, Uriel este considerat un arhanghel care ajuta oamenii la cutremure, inundatii, incendii, uragane, tornade, dezastre naturale si orice alte schimbari ale Pamantului. Chemati-l pe Arhanghelul Uriel pentru a fi avertizati de asemenea evenimente sau pentru vindecare si refacere dupa trauma suferita dupa un asemenea eveniment.

Arhanghelul Uriel ajuta la:

  • Alchimie • Magie divina • Schimbari ale Pamantului
  • Solutionarea problemelor • Intelegere spirituala
  • Studii, teste in activitatea studentilor • Vreme • Scris

Invocatie

Din moment ce Uriel are atat de multe talente si ne ajuta in atat de multe domenii ale vietii, este o idee buna sa-l chemam in mod regulat. Ganditi-va la el ca la un mentor spiritual, care va poate supraveghea lectiile de viata. El ne sustine sa luam decizii in conformitate cu planul vietii pe care ni l-am ales si o sugestie de invocare a acestui arhanghel o gasiti in randurile care urmeaza: “Arhanghele Uriel, te rog sa ma ajuti cu intelepciunea ta in [descrieti situatia despre care ati dori sa fiti lamuriti]. Doresc cat mai multe informatii posibile, incat sa pot vedea clar adevarul acestei situatii. Te rog, ajuta-ma sa iau o decizie in cunostiinta de cauza, informandu-ma despre toate perspectivele implicate. Te rog, ajuta-ma sa aud clar, sa inteleg aceste informatii si sa am mintea cat mai deschisa posibil. Multumesc, Arhanghele Uriel.”

RECOMANDARI

Daca vrei sa aflii mai multe despre misiunea fiecarui inger si pentru ce anume ii poti cere ajutorul, iti recomand sa citesti articolele despre: Astrologia si religiaIngeriiAmitielBarbielHabuniahSamuelUrielChamuelYeratelZadkielTobiasMetatronEremiel etc.