Zadakiel

Zadakiel, al carui nume inseamna “Dreptatea lui Dumnezeu” este un inger al marinimiei, al compasiunii, al bunavointei. Alaturi deJophiel, este unul dintre purtatorii steagurilor, ce-l urmeaza pe Mihail in lupta. El este reprezentat tinand in mana un pumnal frumos incrustat.

In calitate de inger al marinimiei, Zadakiel ii binecuvanteaza pe toti cei care isi orienteaza eforturile spre a face din aceasta lume un loc mai fericit. Aduce lumina Gratiei lui Dumnezeu tuturor celor care si-au pus viata in slujba semenilor lor. Ne invata cum sa daruim ajutorul din toata inima. Ne ajuta sa intelegem semnificatia actului de a darui, sa devenim si noi dedicati acestui act, sa putem aprecia care este insemnatatea spirituala a daruirii. 

Acest arhanghel ofera protectie tuturor celor care fac bine, ii binecuvanteaza pe toti cei care au inima deschisa si care sunt oricand pregatiti sa faca tot ce pot pentru ca viata pe aceasta planeta sa fie plina de bunastare, armonie si fericire, pe toti cei care, prin ajutorul pe care il ofera, fac din lumea aceasta un loc mai bun.   

Tuturor celor care cred cu toata fiinta lor ca este foarte important sa-i ajuti pe ceilalti, el le ofera energie si inspiratie, le faciliteaza accesul la resurse infinite, astfel incat ceea ce au in plan sa poata fi realizat cat se poate de bine. Oricine ofera sprijin intr-un fel sau altul, se spune ca daruieste. Lumea nu ar fi atat de minunata fara ajutorul celor care au daruit din energia si resursele lor pentru a transforma viata celorlalti.

Il rugam pe Zadakiel sane ajute sa gasim resursele interioare si exterioare care sa ne permita sa ne indeplinim cat mai bine misiunea. 

Acest arhanghel ne inspira sa fim plini de bunavointa, sa vedem Lumina Divina din noi insine si din cei din jurul nostru.

Invocarea si comuniunea cu Arhanghelul Zadakiel duc la aprofundarea sentimentului de compasiune. 

El ne calauzeste cu compasiune atunci cind ne simtim slabi si neputinciosi. Tuturor acelora care lupta in numele lui Dumnezeu, el le aduce speranta si incredere si reinnoieste credinta lor in atotputernicia Gratiei Divine. Zadakiel aduce compasiunea in viata noastra si ne ajuta sa intelegem ca dragostea lui Dumnezeu se revarsa in orice moment asupra noastra, sa constientizam faptul ca suntem in permanenta protejati si indrumati. Unii oameni cred ca aceasta calitate, compasiunea, este sinonima cu sentimentul de mila. Din punct de vedere ezoteric insa, compasiunea implica, pe langa mila, puterea desavarsita de a empatiza cu suferinta celorlalti, precum si capacitatea de a prelua suferinta cuiva si de a o neutraliza. 

Zadakiel ne ofera dragostea lui Dumnezeu ca o realitate a vietii. Atunci cand, aflandu-ne intr-o situatie neplacuta, ne indreptam cu toata aspiratia catre Divin, suntem ajutati de acest arhanghel. El ne indeamna sa lasam loc, in permanenta, in gindurile noastre, pentru indurare si milostenie divina. 

Zadakiel usureaza si asigura depasirea evenimentelor dramatice din viata noastra, facand posibila orientarea acestora catre un deznodamant fericit. Compasiunea lui se manifesta printr-o forta miraculoasa, care provine direct de la Dumnezeu si care ii permite sa ne ajute prompt daca il invocam atunci cand ne aflam in pericol. Tot ceea ce trebuie sa facem pentru a-l simti este sa ne deschidem inima spre infinita lui splendoare. Atunci cind nu suntem constienti de puterea compasiunii, suntem condusi de ego-ul nostru, de conflictele noastre interioare. Daca noi constientizam faptul ca suntem ghidati si ajutati, nu trebuie sa ne incrancenam ori sa ne pedepsim pentru ca lucrurile nu merg asa cum vrem. Increderea in Compasiunea Divina este un dar care ne permite sa participam pe deplin la evolutia vietii noastre.

Compasiunea ne calauzeste spre lumina si dragostea eterna a lui Dumnezeu. Putem sa acceptam compasiunea lui Dumnezeu si sa ne lasam in voia Lui fiind buni si blanzicu noi insine si cu ceilalti. Compasiunea ne ghideaza dincolo de viata aparent dificila catre noi nivele tot mai profunde de constientizare, unde sa traim mai mult in lumina iubirii si intelepciunii Divine. Gratie compasiunii Divine, privim cu detasare si plini de iubire toate situatiile care apar in viata noastra. Sursa: lumeaingerilor.ro

Recomandari

Daca vrei sa aflii mai multe despre misiunea fiecarui inger si pentru ce anume ii poti cere ajutorul, iti recomand sa citesti articolele despre: Astrologia si religiaIngeriiAmitielBarbielHabuniahSamuelUrielChamuelYeratelZadkielTobiasMetatronEremiel etc.