Laura Mihaela Liciu

Terapeut & Colaborator Roastrolog. Scrie despre terapii precum All Love si Reiki. 

laura mihaela liciu

 

Personal Motto -  Iubirea este Calea catre Divinul din Tine!  

 

 

 

Cateva cuvinte despre Laura Mihaela Liciu

Laura Mihaela Liciu este psiholog, terapeut specializat in terapii cognitiv-comportamentale, hipnoza si terapii complementare, facilitator All Love si trainer formator. Profesor (maestru) Reiki Usui non-traditional, Laura are ca linie de initiere: Mikao Usui – Chukiro Hayasi – Hawaio Takata – Philis Ley Furumoto – Lee Farmer – William Lee Rand – Nita Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – Ovidiu Dragos Argesanu.

In cadrul sedintelor de consiliere si terapii individuale si de grup, a cursurilor, conferintelor si seminariilor, Laura ii ajuta pe oameni sa dobandeasca increderea in fortele proprii si sa-si (re)capete bucuria de a trai. 

Din anul 2005, de cand a avut o experienta de vindecare prin Reiki, a ales sa studieze acest sistem de evolutie spirituala, pentru a se descoperi pe sine. 

Cinci ani mai tarziu a descoperit All Love, un set de tehnici ce activeaza inima spirituala, scotand la iveala si eliberand blocajele energetice si emotionale care ne impiedica sa ne manifestam potentialul creator. Sub indrumarea fondatorului Patrick Zeigler, Laura a devenit facilitator All Love, tine workshop-uri si se implica in organizarea de evenimemte All Love atat in Bucuresti cat si in tara.  

Pentru a intelege din ce in ce mai mult structura psihicului uman dar si pentru a-si perfectiona tehnicile necesare procesului de vindecare al oamenilor care ii cer ajutorul, Laura Mihaela Liciu, licentiata in psihologie, studiazasipsihoterapia in cadrul Asociatiei de Formare in Hipnoterapie si Terapii Cognitiv-Comportamentale,  lasandin urma cei peste 18 ani de experiente in mediu corporatist. 

Pozitiile importante de management, customer care, consiliere si resurse umane in care a excelat in crearea, coordonarea si implementarea unor proiecte de mare anvergura, nascute tot din pasiunea pentru oameni, nu fac decat sa contribuie la intelegerea mai profunda a problemelor cu care oamenii vin in terapie. 

Idealul Laurei este sa ii invete pe oameni sa traiasca in iubire, clipa de clipa cu creativitate si autenticitate.

Articole semnate de LAURA MIHAELA LICIU