Ascendentul in Leu

Ascendentul in Leu indica un caracter nobil, idealuri inalte si un magnetism personal ridicat. Daca ai ascendentul in Leu, esti o persoana generoasa, expansiva, benevolenta si darnica. Persoanele care au ascendentul in Leu pot fi usor de ranit de catre persoanele meschine, mincinoase si false. Atunci cand  esti ranit, pur si simplu adopti un aer regal si vei ignora complet persoana care te-a dezamagit.

Persoanele cu ascendentul in Leu au o atitudine usor teatrala atunci cand sunt in societate. Uneori, pentru persoanele care nu sunt atat de ostentive, poti sa le pari usor extravagant. Insa, aceasta atitudine nu se manifesta pentru ca iti doresti cu disperare sa atragi atentia celor din jur asupra ta. Pur si simplu, pentru tine viata reprezinta totul si vrei sa o traiesti din plin. Aceasta calitate ii poate atrage de partea ta pe ceilalti, care sa te priveasca ca fiind liderul echipei. Putere mentala pe care o manifesti ii poate hipnotiza pe cei mai slabi emotional.

In astrologie se considera ca persoanele nascute cu ascendentul in Leu, la un moment dat, se vor bucura de noroc financiar, de o cariera importanta sau de prietenia celor din jur. Chiar daca nu esti o persoana care este dependenta de munca, totusi, muncesti pentru a atrage succesul, muncesti pentru a te face remarcat, muncesti pentru a deveni un simbol, o motivatie pentru cei din jur. Ar fi bine sa stii ca banii si norocul vor veni la tine atunci cand nu-i cauti, cand te-ai detasat de aceasta idee si cand incetezi sa te mai victimizezi.

Esti o persoana eficienta cand trebuie sa organizezi grupurile de oameni si sa-i motivezi, astfel incat sa-si manifeste talentele. Cel mai mult te implineste ipostaza de lider.

Leul este simbolul mandriei, iar persoanele care au ascendentul in Leu au o constiinta de sine foarte dezvoltata si pregnanta.

Ai un simt al umorului sanatos si de multe ori poti depasi situatiile tensionate cu o gluma bine plasata, care relaxeaza atmosfera.

Persoanele cu ascendentul in Leu sunt persoane aratoase, atractive, iar parul reprezinta un element important al infatisarii lor. Soarele, care guverneaza Leul, este proeminent in horoscopul tau si iti confera entuziasm, generozitate, putere, caldura, autoexprimare, creativitate, pasiune si curaj.

Desigur, nicio persoana nu este alcatuita numai din calitati si plusuri. Iata de ce iti voi aminti si un partile negative ale ascendentului tau, cu care te poti confrunta de-a lungul vietii:  aroganta, egoismul, snobismul. E important sa inveti sa controlezi aceste atitudini, pentru ca altfel risti sa pierzi prieteni si aliati.

Lecturi recomandate pentru Leu ...