Copilul Leu

Copilul Leu trebuie sa se faca remarcat intr-un fel sau altul. Aveti grija pentru ca are tendinta sa atraga atentia asupra sa foarte mult, necontand cum face asta si va fi nevoie de interventia parintilor sa-i explice cum este bine sa se poarte, dar tebuie perseverat deoarece are tendinta sa uite in secunda doi de toate sfaturile primite doar petru a mai atrage atentia asupra sa inca o data.

Copilul Leu are orgolii si daca este primul nascut, urmand un frate sau o sora, este nevoie de multa diplomatie din partea parintilor pentru a gestiona situatia deoarece, efectiv, copilul Leu se va simti dat deoparte., pus intr-o alta liga si va suferi profund din acest motiv. Trebuie sa i se explice cu rabdare ca ramane pe locul unu si nu i-l poate lua nimeni.

Vorbeste mult, semana aici cu copilul Geaman, dar copilul Leu nu trebuie oprit si criticat pentru ca se va inchide in sine, iar cand va creste, in momente importante, nu se va mai deschide. Incurajati-l sa faca teatru, sa aiba preocupari care necesita comunicarea publica, sa mearga la serbari sau la cursuri de oratorie in prima parte a vietii pentru ca il va face un adult armonios, echilibrat si stapan pe sine. Leul are nevoie sa se remarce si atunci este de dorit ca familia sa-l ajute sa se remarce intr-un mod pozitiv, echilibrat si respectand liberul arbitru al celorlalti.

DESCOPERA NATIVUL LEU

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Leului, te invit sa citesti: