Cum sa ai viata buna cu un Leu

Oare cum faci pace cu regele zodiacului cand l-ai suparat? Cand ne referim la regele animalelor, stim cum faci fata: il eviti, dispari din arealul lui, te duci in alta parte, traiesti o viata fericita, incercand sa nu interactionezi cu el, pentru ca daca ai interactiona cu el ar trebui sa te pregatesti pentru niste ragete de leu din savana foarte puternice. Eventual, in semn de iertare te poate transforma intr-un desert savuros pentru cina sa. Oricum, daca l-ai suparat, incearca sa nu ii stai in drum, pentru ca va incerca sa te nimiceasca: cu o vorba, cu o privire, printr-o atitudine total superioara.

Leul care-si recunoaste limitele

Indiferent daca este femeie sau barbat, nativii Leu vor intui intotdeauna care sunt capacitatile lor, care sunt limitele lor si vor fi si dispusi sa le recunoasca, sa le accepte, sa le integreze. Este un lucru rar intalnit in randul semnelor zodiacale, capacitatea de a-ti evalua si cunoaste limitarile. Leu si, la nivel interior le accepta pe ale sale (desi nu va recunoaste asta public niciodata) si le va tolera si pe ale tale. Dar, in momentul in care ai incalcat regula prieteniei si a respectului, mai ales, a respectului, atunci Leul va rupe orice conexiune cu tine.

Totusi, in cazul unui conflict, semnele de foc, cum este Leul, sunt mai usor de gestionat. Desi pot fi extrem de inspaimantatori atunci cand se enerveaza, au suficienta intelepciune sa depaseasca orice provocare. Intotdeauna trebuie sa existe un „calcai al lui Ahile”, o solutie, iar astrologia ne ajuta de minune. Varianta cea mai buna pentru a-l face pe Leu sa accepte o impacare este sa ii reamintesti cat de important este. Iti dau un exemplu legat de abordarea unui Leu lezat:

„Fara tine nu se poate. Imi pare rau, ne-am certat, ne uram de moarte, nu suntem ok unul cu altul, ca si persoane, si tu recunosti, si eu recunosc. Incercam insa sa gasim calea de mijloc pentru ca, ce sa vezi, cei din jur au nevoie de ajutorul nostru, eu am nevoie de ajutorul tau. Fara tine, nu pot. Da, imi asum partea mea de vina, imi asum partea mea de responsabilitate, dar am nevoie sa invat de la tine cum sa supravietuiesc. Am  nevoie de cunostintele tale, de experienta ta de viata. Te rog sa faci un efort de vointa, te rog sa te straduiesti pentru ca fara tine nu pot. Eu, cei din jur si familia mea.”

Este doar un exemplu de abordare a Leului. In acest fel ii vei maguli orgoliul, pe care il are din plin si ii vei recunoaste, tacit suprematia ( o, da, Leii au mare nevoie de aceasta pozitie de lider!)

Recunoaste-i Leului meritele in public

Pentru reusita deplina a impacarii, dupa ce te va ajuta (si sigur o va face), recunoaste-i public meritele. Validarea publica conteaza foarte mult pentru un Leu. Este un punct foarte sensibil pentru acest nativ si poate fi dispus sa ierte multe daca li se impartaseste si celor din jur cat de necesara este prezenta sa in viata noastra.

Partea buna in raport cu un Leu este ca odata cu trecerea timpului, daca joci corect, daca esti cinstit si nu se mai creeaza alt conflict, atunci se poate asterne si linistea peste certurile de odinioara. Poate accepta impacarea, poate accepta sa ingroape securea razboiului.

DESCOPERA NATIVUL LEU

Daca vrei sa aflii mai multe despre zodia Leului, te invit sa citesti: